Γυναίκα με καστανά μαλλιά
Φωτογραφία: Shutterstock
OVERNIGHT HAIR MASK

Αυτό το προϊόν για τα μαλλιά κάνει θαύματα, κι όμως, το χρησιμοποιούν ελάχιστες γυναίκες


Μαλλιά αφυδατωμένα, ταλαιπωρημένα: μια εικόνα που αποκαλύπτει σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο που μια γυναίκα φροντίζει τον εαυτό της σε πολλά επίπεδα.

Χρειάζεστε 10 μόλις επιπλέον λεπτά στο ντους με ενυδατικό conditioner και απαλό μασάζ για να καταπολεμήσετε την ξηρότητα στα μαλλιά σας και να τα ενυδατώσετε επαρκώς.

Ωστόσο, ίσως να μην γνωρίζετε για μια ακόμη αποτελεσματική θεραπεία για την ενυδάτωση των μαλλιών με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Ο λόγος για τις overnight ή αλλιώς ολονύχτιες μάσκες μαλλιών. Μια εξαιρετικά ισχυρή θεραπεία που διαπερνά τα λέπια των μαλλιών ενώ κοιμόμαστε και τα κάνει να δείχνουν απαλά, λεία και λαμπερά.

Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να απλώσουμε τη μάσκα με τη θρεπτική φόρμουλα, να χτενίσουμε τα μαλλιά, να τα τυλίξουμε με μία πετσέτα και να κοιμηθούμε.

Κι όμως, είναι τόσο εύκολο και η διαφορά που προκύπτει μετά από μία μόνο νύχτα εφαρμογής είναι σημαντική.

Αξίζει να επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

Το επόμενο πρωί ξεπλένουμε τα μαλλιά μας, απλώνοντας αρχικά σαμπουάν και κάνοντας μασάζ και ύστερα τα βρέχουμε για να τα ξεπλύνουμε από τη μάσκα και από το σαμπουάν που έχουμε εφαρμόσει. Ίσως χρειαστεί να κάνουμε δύο χέρια σαμπουάν, για να φύγει και το παραμικρό ίχνος λιπαρότητας από τα μαλλιά. Ενώ αν εφαρμόσουμε και conditioner στις άκρες, ενισχύουμε ακόμα περισσότερο την ενυδάτωση και κατά συνέπεια τις λείες, απαλές και λαμπερές άκρες.

Εκτός από τις μάσκες που μπορείτε να βρείτε στην αγορά, υπάρχουν και πολλές DIY συνταγές, όπως αυτή που ακολουθεί.

Ανακατέψτε:

  • 1/2 ή 1 κουταλιά της σούπας μέλι, ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σας 
  • 1–2 ώριμες μπανάνες, ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σας

Και απλώστε το μείγμα στα μαλλιά σας, από τις ρίζες μέχρι τις άκρες. 

Είναι μία διαδεδομένη DIY συνταγή, για λεία, απαλά μαλλιά που μπορείτε να χρησιμοποιείτε μία φορά την εβδομάδα και να δείτε άμεσα αποτελέσματα.

SHARE