Η ενυδατική είναι απαραίτητη μετά το πλύσιμο των χεριών
Πλύσιμο χεριών/Photo:Shutterstock
HAND CREAMS

Ενυδατικές κρέμες χεριών που κοστίζουν λιγότερα από 10 ευρώ


Αν πρέπει να επιλέξουμε ένα προϊόν το οποίο είναι απαραίτητο αυτήν την περίοδο, τότε, αυτή είναι η ενυδατική κρέμα χεριών.

Δεν χρειάζεται να κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά στο αντισηπτικό: ξέρουμε όλοι ότι η χρήση του είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Ωστόσο, από τη συχνή χρήση του, τα χέρια μας αφυδατώνονται περισσότερο και έτσι η ενυδάτωσή τους είναι αναγκαία.

Με μία μικρή έρευνα σε online καταστήματα, βλέπουμε ότι υπάρχει τεράστια ποικιλία σε κρέμες χεριών, με διάφορα συστατικά και αρώματα, που όλες αποσκοπούν στην ενυδάτωση και την απαλή υφή των άκρων.

Ελάχιστη ποσότητα μετά τη χρήση αντισηπτικού, -αλλά και κατά τη διάρκεια της ημέρας-, όταν νιώθουμε τα χέρια μας ξηρά ή μόλις τα σκουπίσουμε από νερά, θα ενισχύσει την ενυδάτωσή τους και θα τα κάνει λεία και απαλά.

Επιλέξαμε αγαπημένες κρέμες χεριών, που κοστίζουν λιγότερα από 10 ευρώ και προτείνουμε να είναι η επόμενη online αγορά σας.

Ρίξτε μια ματιά στα προϊόντα που ακολουθούν:

Sephora Collection:
Φροντίστε τα χέρια σας με αυτά τα balm της Sephora Collection. Οι υφές τους που γίνονται ένα με την επιδερμίδα θρέφουν και περιποιούνται καθημερινά τα χέρια, χωρίς να αφήνουν λιπαρότητα ή να κολλάνε.

Velvet Aloe+Colors:
Η ενυδατική κρέμα χεριών Velvet Aloe+Colors φροντίζει και προστατεύει τα χέρια σας με φυσικά συστατικά, προσφέροντας απαλότητα και ενυδάτωση.

APIVITA:
Η κρέμα χεριών Apivita αφήνει τα χέρια απαλά και έχει ανάλαφρη υφή.

KORRES:
Πλούσια, μη-λιπαρή κρέμα χεριών, με βούτυρα και έλαια για εντατική θρέψη στα ξηρά χέρια.

SHARE