Προιόντα ομορφιάς σε νεσεσέρ

Το προϊόν που δεν λείπει από το νεσεσέρ μιας beauty editor -Eχει πολλαπλές χρήσεις

Ενα από τα «προνόμια» μιας beauty editor είναι η δυνατότητα να δοκιμάζει πρώτη, νέα λανσαρίσματα σε προϊόντα ομορφιάς.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε στο ντουλάπι του μπάνιου της υπάρχει τεράστια ποικιλία από skincare αλλά και makeup προϊόντα. Εκείνη, μετά από δοκιμές και με την πείρα που διαθέτει, καταλήγει στα προϊόντα που ταιριάζουν στα γούστα της και καλύπτουν τις ανάγκες της στο μακιγιάζ αλλά και στον τύπο επιδερμίδας της.

Ωστόσο, οι περισσότερες ορκίζονται σε ένα προϊόν. Yπάρχει πάντα στα νεσεσέρ τους και οι ίδιες το χρησιμοποιούν καθημερινά.

Ο λόγος για τον ορό, -γνωστό και ως serum-: το προϊόν που προηγείται της ενυδατικής, αλλά δεν είναι αυτή η μόνη χρήση του.

Ως beauty junkies και δεδομένου ότι θέλουν να έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα στην περιποίηση της επιδερμίδας τους, οι beauty editors «σφραγίζουν» την ενυδάτωση του προσώπου τους, με εφαρμογή serum. Επιπλέον, όμως, χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο προϊόν και στο μακιγιάζ τους.

Συγκεκριμένα, έχει το ρόλο του primer. Μερικές σταγόνες πριν τη βάση ενυδατώνουν και προετοιμάζουν το δέρμα να εφαρμοστεί καλύτερα το foundation, η bb/cc cream ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν έχουν επιλέξει.

Οι χρήσεις του ορού στο μακιγιάζ , όμως, δε σταματούν εκεί. Αν αναμείξετε μόλις μία σταγόνα του με το προϊόν που χρησιμοποιείτε για βάση, το αποτέλεσμα στο μακιγιάζ θα είναι πιο φυσικό και λαμπερό, ενώ θα μπορείτε να το απλώσετε καλύτερα στο πρόσωπό σας.

Με άλλα λόγια, ο ορός είναι ένα προϊόν με πολλαπλές, πολύτιμες χρήσεις και γι' αυτό δεν πρέπει να λείπει από κανένα γυναικείο νεσεσέρ.