Γυναίκα με ωραίο δέρμα
Φωτογραφία: Shutterstock
BEAUTY SALES

Η beauty editor προτείνει προϊόντα ομορφιάς που μπορείς να στοκάρεις στις εκπτώσεις


Οι εκπτώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και ως beauty editor, η έρευνά μου ξεκίνησε όπως κάθε φορά, πρώτα, από τα προϊόντα ομορφιάς.

Ακολουθώντας τα newsletter που έφθασαν στο email μου και παρακολουθώντας τα countdown για να γίνει η έναρξη των εκπτώσεων, για μία ακόμη χρονιά έκανα stock προϊόντων ομορφιάς που χρησιμοποιώ όλο το χρόνο και πραγματικά συμφέρει να τα αγοράζω σε τόσο χαμηλές τιμές.

Κάθε γυναίκα διατηρεί το δικό της στιλ στο κομμάτι της ομορφιάς. Κάποιες επιλέγουν το έντονο μακιγιάζ, άλλες το πιο natural, ενώ είναι και εκείνες που απλά ακολουθούν όσα επιβάλλουν οι τάσεις.

Σε κάθε περίπτωση, ανεξάρτητα από το makeup look που επιλέγετε, κάποια προϊόντα μακιγιάζ αλλά και skincare είναι σίγουρο ότι θα τα χρησιμοποιήσετε όλο το χρόνο. Για ποιο λόγο λοιπόν να μην εκμεταλλευτείτε τις χειμερινές εκπτώσεις και να στοκάρετε, για να μην ξεμείνετε, τους προσεχείς μήνες;

Νομίζω ότι το δικό μου stock προϊόντων είναι ενδεικτικό, για τις περισσότερες γυναίκες, καθώς επιλέγω πασπαρτού προϊόντα μακιγιάζ. Προϊόντα δηλαδή που χρησιμοποιούμε οι περισσότερες στην καθημερινότητά μας.

Mascara: Υπάρχει μακιγιάζ χωρίς μάσκαρα; Νομίζω όχι… Ακόμα και στο πιο φυσικό look, περνάμε ίσα ίσα τις βλεφαρίδες μας με μία στρώση μάσκαρα. Βρείτε τη δική σας αγαπημένη και αγοράστε όσα τεμάχια επιθυμείτε, για να έχετε stock.

Lip Balm: Το χειμώνα σκάνε από το κρύο, το καλοκαίρι σκάνε από τον ήλιο. Με άλλα λόγια, τα χείλη θέλουν τη δική τους περιποίηση και τα lip balm είναι το προϊόν που αναζητούν. Προσωπικά εφαρμόζω lip balm τουλάχιστον 3 φορές την ημέρα, χειμώνα, καλοκαίρι. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, πρόσθεσα μερικά ακόμα τεμάχια στο lip balm stock μου.

Μολύβι για τα φρύδια: Κάποιες φορές αναρωτιέμαι αν η γενιά μου-γεννημένη το 1989-θα προλάβει να δει το λεπτό, τοξοειδές φρύδι των 90’s να επιστρέφει. Προφανώς ναι, αλλά με τη φυσική ομορφιά να πρωταγωνιστεί, ίσως αργήσουμε να επιστρέψουμε σε αυτό το trend. Γι αυτό είναι σχεδόν απαραίτητο να στοκάρουμε μολύβια φρυδιών, για πυκνό, γεμάτο σχήμα.

Προϊόντα για τα μαλλιά: Κάθε γυναίκα ξέρει μόνη της να δημιουργεί το hairstyle που της ταιριάζει. Αυτό, τις περισσότερες φορές, γίνεται με την εφαρμογή προϊόντων, από salt spray και gel, μέχρι λαδάκι για τις άκρες και dry shampoo. Οι εκπτώσεις είναι μία ευκαιρία να στοκάρουμε τα αγαπημένα μας hair product, για περιποίηση και styling και να μην ξεμείνουμε όλο το χρόνο.

Μάσκες προσώπου: Ο θησαυρός της περιποίησης αναφέρουν οι Κορεάτες και εγώ ως beauty editor και beauty fan θα συμφωνήσω 100% μαζί τους. Προσωπικά στις εκπτώσεις, αγοράζω μάσκες από διάφορα brands, sheet ή σε μορφή κρέμας και βγάζω όλο το χρόνο με αυτές.

TIP: Δεν ανοίγουμε καμία συσκευασία, κανένα προϊόν αν δεν σκοπεύουμε να το χρησιμοποιήσουμε. Το διατηρούμε σφραγισμένο, για να μη στεγνώσει, αλλοιωθεί, αχρηστευθεί. 

SHARE