Ριάνα

20 χρόνια μετά το J'adore έχει νέο πρόσωπο -Η Ριάνα παίρνει τη θέση της Σαρλίζ Θερόν ως μούσα του αρώματος

Η Ριάνα είναι το νέο πρόσωπο του αρώματος J'adore του Dior, παίρνοντας τα ηνία από τη Σαρλίζ Θερόν, η οποία υπήρξε μούσα του για δύο δεκαετίες.

Η 36χρονη τραγουδίστρια και επιχειρηματίας μοιράστηκε την είδηση στο Instagram με μια φωτογραφίας της, όπου φοράει μαύρα γυαλιά ηλίου, ενώ έγραψε στη λεζάντα της: «Το μυστικό μαθεύτηκε».

Η Ριάνα παίρνει τη θέση ως μούσα του J’adore του οίκου Drior, ύστερα από 20 χρόνια που η 48χρονη ηθοποιός Σαρλίζ Θερόν πρωταγωνιστούσε σε καμπάνιες και φωτογραφίσεις για το άρωμα.

«Το να είμαι το νέο πρόσωπο του J'Adore είναι τιμή και το βλέπω σαν αποστολή» είπε σε επίσημη δήλωσή της η Ριάνα. «Αυτό το άρωμα που γνωρίζω και αγαπώ εδώ και τόσο καιρό σημαίνει τόσα πολλά για τις γυναίκες. Ανυπομονώ ιδιαίτερα να συμμετάσχω σε αυτή την περιπέτεια και να συνεισφέρω σε αυτήν μέσα από τον κόσμο μου, την ιστορία μου, τις ρίζες μου, καθώς και τη δημιουργικότητά μου και τη δική μου θηλυκότητα».

Η Ριάνα παίρνει τη θέση της Σαρλίζ Θερόν ως μούσα του αρώματος J'adore

Ο οίκος Dior μέσα από επίσημη δήλωσή του, σχολίασε την επιλογή της Ριάνα ως νέο πρόσωπο του εμβληματικού αρώματός του. «Το ασυνήθιστο ταλέντο, η τόλμη και η σαγηνευτική ομορφιά αυτής της απόλυτης σταρ είναι η ιδανική ενσάρκωση της εκθαμβωτικής, ισχυρής θηλυκότητας του Dior που είναι διαχρονική» μοιράστηκε η Véronique Courtois, διευθύνουσα σύμβουλος του Parfums Christian Dior.

Το J'Adore κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1999 και έγινε ένα από τα best seller αρώματα του οίκου Dior. Η πρώτη καμπάνια της Ριάνα για το J'Adore αναμένεται να κυκλοφορήσει την 1η Σεπτεμβρίου και θα επιμεληθεί ο διάσημος φωτογράφος Steven Klein.

Η Σαρλίζ Θερόν θα εξακολουθεί να συνεργάζεται με τον οίκο Dior, αφού πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι θα είναι η νέα πρέσβειρα των σειρών κοσμημάτων και περιποίησης του δέρματος -ένα διπλός ρόλος που αποτελεί σπάνια επιλογή για το γαλλικό brand.

Ας θυμηθούμε μια από τις καμπάνιες της Σαρλίζ Θερόν για το J'adore: