Το ρουζ απλώνεται στο κέντρο των μήλων και δίνει το χρώμα της υγείας στο makeup look.
Street Style/Photo:Shutterstock
ΡΟΥΖ

Το ρουζ που ταιριάζει απόλυτα στη μαυρισμένη επιδερμίδα -Ποια υφή να προτιμήσετε


Είναι αυτή η μεταβατική περίοδος-θα μπορούσαμε να την περιγράψουμε και έτσι, καθώς αναμένουμε την έναρξη μίας νέας σεζόν- που από τη μία θέλουμε να διατηρήσουμε αναλλοίωτο το μαύρισμά μας και από την άλλη θέλουμε να δοκιμάσουμε ό,τι τελευταίο κυκλοφορεί και μας ταιριάζει, από τα trends.

Το ρουζ είναι ένα από τα βασικά προϊόντα που έχει επιστρέψει δυναμικά. Το υγιές, ροδαλό χρώμα στο κέντρο των μήλων επιβάλλεται σε κάθε look, για πρωινές αλλά και βραδινές εμφανίσεις.

Ποιο είναι αυτό όμως που ταιριάζει στη μαυρισμένη επιδερμίδα, αναδεικνύει το μαύρισμα, ενώ παράλληλα χαρίζει αυτό το χρώμα της υγείας που αναζητάμε και επιτάσσουν τα trends;

Η κοραλί απόχρωση είναι η ιδανική που πρέπει να επιλέξουμε αυτή την περίοδο. Αυτή η ήπια πορτοκαλί απόχρωση ταιριάζει απόλυτα στις bronze επιδερμίδες που έχουμε αποκτήσει οι περισσότερες από τις καλοκαιρινές διακοπές, οι οποίες τελείωσαν προ λίγων ημερών, ενώ δημιουργεί αντίθεση και μας δείχνει ακόμα πιο μαυρισμένες.

Μπορούμε να επιλέξουμε κοραλί ρουζ σε κρεμώδη υφή, για να είναι πιο λαμπερό και ενυδατικό το look. Με αυτό τον τρόπο είμαστε περισσότερο μέσα στα trends, καθώς το αποτέλεσμα είναι πιο φυσικό, ενώ αυτή η διακριτική γυαλάδα είναι ό,τι χρειαζόμαστε για να απογειώσουμε οποιοδήποτε makeup look.

https://www.instagram.com/p/CDesyASg3Xg/

Ανεξάρτητα από την υφή που θα επιλέξουμε, προσέχουμε να εφαρμόσουμε ελάχιστη ποσότητα, στο κέντρο των μήλων και να τη σβήσουμε προς τα μέσα, για να είναι φυσικό το αποτέλεσμα. Οι υπερβολές είναι περιττές, ιδιαίτερα όταν η επιδερμίδα είναι μαυρισμένη και τα χαρακτηριστικά έχουν γίνει πιο έντονα. Οποιοδήποτε makeup προϊόν επιβάλλεται να εφαρμόζεται σε μικρή ποσότητα και να δουλεύεται σωστά για να είναι απαλό και φυσικό το αποτέλεσμα.

SHARE