Γυναίκα με σκουλαρίκια
Φωτογραφία: Shutterstock
THE SOLD OUT BEAUTY TOOL

Το beauty product που έγινε ανάρπαστο στο lockdown και συνεχίζει να έχει ζήτηση μέχρι σήμερα


Κατά το lockdown, αρκετοί έφτιαχναν παζλ, άλλοι έβαλαν σε τάξη κάθε ντουλάπι που υπάρχει σπίτι τους-μπάνιου, κουζίνας, κρεβατοκάμαρας-, ενώ υπήρχαν και πολλοί που έκαναν focus στην ομορφιά.

Η περιποίηση και η φροντίδα της επιδερμίδας ήταν αυτή που ήρθε πρώτη σε προτίμηση κι αυτό φάνηκε από τις online αγορές που έγιναν.

Οι μάσκες προσώπου-sheet masks (αλλά και οι μάσκες με κρεμώδη υφή) ήταν ένα από τα προϊόντα που έγιναν ανάρπαστα, μαζί με κρέμες πρωινές, βραδινές, ορούς αλλά και κρέμες ματιών.

Εκτός όμως από τα προϊόντα, γυναίκες και άνδρες, επένδυσαν σε εργαλεία ομορφιάς που ενισχύουν τη δράση των προϊόντων. Μετέτρεψαν το μπάνιο τους σε ένα mini spa κι ήταν πλήρως εξοπλισμένοι με εργαλεία που χρησιμοποιούν skin experts και δερματολόγοι.

Μάλιστα, υπήρχε ένα beauty tool που έγινε sold out κατά το lockdown και συνεχίζει μέχρι σήμερα να βρίσκεται στην κορυφή της προτίμησης των καταναλωτών.

Ο λόγος για το face roller, το εργαλείο ομορφιάς που έχει εκατομμύρια αναζητήσεις στη google, τόσο για αγορά, όσο και για tutorials που αποκαλύπτουν τη σωστή χρήση του.

Γιατί να επενδύσει όμως κάποιος σε ένα face roller;

Ο ρόλος τους είναι εξαιρετικά αποτελεσματικός, αφού ουσιαστικά ενισχύει την ώθηση των προϊόντων skincare, στις εσωτερικές στοιβάδες της επιδερμίδας.

Με αυτό τον τρόπο, οποιοδήποτε προϊόν από τη μάσκα μέχρι την ενυδατική, απελευθερώνει τα συστατικά του, αυτά με τη σειρά τους διεισδύουν βαθύτερα στο δέρμα και τα οφέλη είναι άμεσα ορατά.

Χρησιμοποιήστε το face roller κατά την εφαρμογή των κρεμικών προϊόντων σας αλλά και της μάσκας.

Θα δείτε ότι θα απολαμβάνετε τα οφέλη στην επιδερμίδα σας, σε μικρότερο χρονικό διάστημα, ενώ, θα είναι πιο εντυπωσιακά.

SHARE