Γυναίκα με μπικίνι στη θάλασσα
Φωτογραφία: Zimmermann
SELF TAN

Κεφάλαιο Self Tan: 3 προϊόντα για κάθε τύπο επιδερμίδας


Είναι αυτή η περίοδος του χρόνου που αναζητάμε όλο και περισσότερο, αυτό το bronze χρώμα στην επιδερμίδα μας.

Από τη μία είναι ο καιρός που ακόμα δε μας επιτρέπει να το αποκτήσουμε, από την άλλη οι συνθήκες που βιώνουμε και ακόμα παραμένει άγνωστο πότε θα κάνουμε την πρώτη μας επίσκεψη στην παραλία και φυσικά το να εκτεθούμε στην ηλιακή ακτινοβολία για ώρες, δεν είναι καλό για την υγεία μας.

Τα self tan είναι τα προϊόντα, που έρχονται να δώσουν λύση σε αυτό που αναζητάμε. Επιλέγοντας το κατάλληλο προϊόν και ακολουθώντας τις οδηγίες για σωστή εφαρμογή, θα έχουμε μέσα σε λίγα λεπτά την τέλεια bronze επιδερμίδα.

Τα δικά μας, αγαπημένα self tan είναι τα ακόλουθα:

Lancaster Sun 365 Gradual Self Tan Self Tanning Serum: Το αυτομαυριστικό serum της Lancaster είναι ειδικά σχεδιασμένο για γυναίκες που θέλουν να δημιουργήσουν ένα φυσικό μαύρισμα σταδιακά, μέρα με τη μέρα, και να προετοιμάσουν το δέρμα τους για την έκθεση στον ήλιο.

Erre Due, BB Bronzer: Κρέμα σώματος ΒΒ που χαρίζει στην επιδερμίδα φυσική ηλιοκαμένη όψη. Διορθώνει τον τόνο της επιδερμίδας και καλύπτει τις ατέλειες για λείο, ομοιογενές χρώμα.

Frezyderm Self Tan Body Shape: Ένα προϊόν που προσφέρει ομοιόμορφο μαύρισμα χωρίς ήλιο. Παράλληλα έχει λιποδιαλυτική και συσφικτική δράση.

Και φυσικά, δεν ξεχνάμε να φέρουμε σε ισορροπία σώμα και πρόσωπο, εφαρμόζοντας bronzer στα κατάλληλα σημεία του προσώπου. Ξεκινάμε από τα κόκαλα στα μήλα, πηγαίνουμε προς τα πάνω, κοντά στις ρίζες των μαλλιών και ολοκληρώνουμε τα κοψίματα στο πηγούνι, σβήνοντας προς τα κάτω στην περιοχή του λαιμού.

Extra Tip: Για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα στο μαύρισμα, πριν εφαρμόσετε το self tan, κάνετε απολέπιση σε όλο σας το σώμα.

SHARE