Γυναίκα χαμογελά στον φακό
Φωτογραφία: Shutterstock
BEAUTY GADGETS

Βeauty gadgets: To νέο must στην περιποίηση της επιδερμίδας


Gadget ομορφιάς: Αν η φροντίδα της επιδερμίδας σας είναι μία από τις καθημερινές σας προτεραιότητες, αυτά τα «εργαλεία» θα συμμαχήσουν μαζί σας για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Πρακτικά αλλά και ευχάριστα στην χρήση, τα gadget ομορφιάς έφεραν επανάσταση στον skincare τομέα.

H περιποίηση της επιδερμίδας δεν είναι μια απλή υπόθεση, ιδίως αν δεν είστε εξοικειωμένοι με τον τύπο της επιδερμίδας σας, δεν έχετε καταλήξει στα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε και κατά συνέπεια δεν έχετε βρει τα προϊόντα που σας καλύπτουν.

Αν θέλετε, λοιπόν, να έχετε το μέγιστο αποτέλεσμα, στην φροντίδα της επιδερμίδας σας, μπορείτε να επενδύσετε σε ένα ή και σε όλα τα παρακάτω gadget ομορφιάς.

Face Roller:

Η απλή πράξη μασάζ του προσώπου σας με face roller έχει πάρα πολλά οφέλη για το δέρμα, όπως αναφέρουν skin experts.

Μπορεί ακόμη και να μειώσει το άγχος και να απελευθερώσει την ένταση, όπως θα έκανε το μασάζ σώματος.

Αναλυτικότερα:

-Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο πρόσωπο: Η χρήση ενός κυλίνδρου προσώπου μπορεί να διεγείρει τη ροή του αίματος στο πρόσωπο, γεγονός που μπορεί να κάνει το δέρμα σας να φαίνεται πιο φωτεινό και σφριγηλό.

-Μειώνει το πρήξιμο: Η κύλιση μπορεί να μειώσει το πρήξιμο διεγείροντας τη λεμφική παροχέτευση.

-Δροσίζει και καταπραΰνει το δέρμα σας: Εάν αποθηκεύσετε τον κύλινδρο σας στο ψυγείο (ή χρησιμοποιείτε μια φυσικώς κρύα πέτρα σαν νεφρίτη) και τον φέρετε σε επαφή με το δέρμα σας, βοηθάτε στη σύσφιξη των πόρων.

-Βοηθά τα συστατικά των προϊόντων να εισχωρήσουν στις εσωτερικές στοιβάδες του δέρματος.

Gua Sha:

Το Gua Sha είναι ένας τρόπος παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής που χρησιμοποιεί ένα εργαλείο, όπως μια πέτρα, που τρέχει πάνω από το δέρμα για να διαλύσει την ένταση λόγω στασιμότητας από κατακράτηση νερού, μυϊκό σφίξιμο ή άλλη συμφόρηση.

Ενώ τα εργαλεία gua sha μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλο το σώμα, είναι ιδιαίτερα ευεργετικά για το πρόσωπο.

Είναι δροσερά και καταπραϋντικά -επιπλέον, μπορούν να βοηθήσουν στην ενίσχυση της λεμφικής παροχέτευσης για να μειώσουν το πρήξιμο και τη φλεγμονή. Ενώ αυτά είναι (σχεδόν) στιγμιαία οφέλη, υπάρχει κι ένα μακροπρόθεσμο όφελος: το Gua sha μπορεί να βοηθήσει στην τόνωση της παραγωγής κολλαγόνου για να γεμίσει τις λεπτές γραμμές και να ενισχύσει την ελαστικότητα του δέρματος.

Led Light Mask: 

Υπάρχουν τώρα αρκετές διαθέσιμες στο διαδίκτυο, πράγμα που σημαίνει ότι οποιοσδήποτε μπορεί να αξιοποιήσει τη δύναμη του φωτός LED.

Βοηθούν στην αντιμετώπιση της ακμής, των ρυτίδων και του αποχρωματισμού της επιδερμίδας.

Λίγο αν παρακολουθείτε τους λογαριασμούς επιδραστικών γυναικών στο Instagram και το πώς περιποιούνται την επιδερμίδα τους, σίγουρα θα τις έχετε δει.

Συσκευή καθαρισμού με παλμούς: Το συγκεκριμένο gadget αναβαθμίζει το πιο σημαντικό βήμα στην περιποίηση της επιδερμίδας, τον καθαρισμό.

Επιπλέον λόγω των παλμών εγγυάται, μεταξύ άλλων, την ενίσχυση του κολλαγόνου της επιδερμίδας, την εξισορρόπηση του τόνου του δέρματος, τη σύσφιξη και τη μείωση ρυτίδων, όπως επίσης και τη μείωση των μαύρων κύκλων.

SHARE