μάσκαρα

6 μάσκαρα που κάνουν σαγηνευτικό το βλέμμα σας με ένα πέρασμα

Το βασικό χαρακτηριστικό που αναζητάμε από την μάσκαρα είναι το σαγηνευτικό βλέμμα.

Ανεξάρτητα από το αν το μακιγιάζ είναι έντονο ή απαλό-φυσικό, θέλουμε τονισμένες βλεφαρίδες που θα αναδείξουν το βλέμμα μας.

Μήκος και όγκος είναι τα δύο βασικά χαρακτηριστικά που προσφέρει μια καλή μάσκαρα, ωστόσο είναι πολύ σημαντική και η σωστή εφαρμογή.

Η μάσκαρα πρέπει να τοποθετείται στις ρίζες των βλεφαρίδων και να τις ανοίγουμε καθώς πηγαίνουμε προς τις άκρες. Ποτέ δε μένουμε σε ένα πέρασμα, ωστόσο δεν το παρακάνουμε με τις επαναλήψεις, γιατί κινδυνεύουμε να κολλήσουν μεταξύ τους οι βλεφαρίδες.

Σημαντική λεπτομέρεια, οι κάτω βλεφαρίδες. Δεν ξεχνάμε ποτέ να κάνουμε έστω ένα απαλό πέρασμα, για να έρθουν σε απόλυτη ισορροπία με τις άνω. Ωστόσο για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα τύπου Twiggy κάνουμε μερικά ακόμη περάσματα.

Η αγορά είναι πλημμυρισμένη από προϊόντα και πραγματικά υπάρχει τεράστια ποικιλία στις τιμές. Μπορεί εύκολα κανείς να βρει το τέλειο προϊόν που κοστίζει κάτω από 10 ευρώ, αλλά κι ένα luxury προϊόν-επένδυση.

Εμείς εστιάσαμε κυρίως στη χρήση και στα αποτελέσματα. Συγκεντρώσαμε στο κολλάζ που ακολουθεί mascara που πραγματικά μας εντυπωσιάζουν γιατί χαρίζουν εκπληκτικό βλέμμα. Τα προϊόντα που ακολουθούν δίνουν βάθος στο βλέμμα, ακόμα και από το πρώτο πέρασμα και πραγματικά αξίζουν μία θέση στο νεσεσέρ.

Maybelline Lash SensationalDior Diorshow BlackOutErre Due MascaraLancome HypnoseMAC MACStackYSL Lash Clash