Φωτογραφία: AP Images
Η Σελένα Γκομέζ
SELENA'S TIPS

Το απίθανο κόλπο για να βάζεις μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες με τσιμπιδάκι


Στις μέρες μας, φαίνεται να υπάρχει μια σειρά από λύσεις και εύκολα tips για κάθε λεπτομέρεια στο μακιγιάζ -από το ποιο foundation θα επιλέξουμε μέχρι το πώς θα τονίσουμε σωστά τις βλεφαρίδες μας.

Και ενώ κάποια από τα tips ίσως είναι περιττά για κάποιους, υπάρχουν πολλά που είναι πραγματικά χρήσιμα.

Ένα από αυτά είναι και της Σελένα Γκόμεζ, η οποία επέλεξε το TikTok -τη γενέτειρα των hack που σου αλλάζουν τη ζωή- για να το μοιραστεί μαζί μας.

Η ιδρύτρια της Rare Beauty αποκάλυψε ένα μυστικό για το πώς θα πετύχουμε «καθαρό» βλέμμα. Ουσιαστικά το tip αφορούσε το βάψιμο των βλεφαρίδων της και τη σωστή εφαρμογή της mascara.

Ενώ δημιουργούσε ένα απλό makeup look με λεπτόρρευστη βάση, συνέχισε με τη mascara και συγκεκριμένα με αυτή από τη δική της σειρά -Rare Beauty Perfect Strokes Universal Volumizing. H ίδια έβγαλε το βουρτσάκι και πήρε ένα τσιμπιδάκι, με το οποίο έβαψε μία προς μία τις κάτω βλεφαρίδες της, κάνοντας το βλέμμα της πραγματικά έντονο και εντυπωσιακό.

@selenagomez @rarebeauty ♬ Crazy - Patsy Cline

Δημιούργησε αυτό που λέμε «doll’s look» -εμπνευσμένο από τα μεγάλα μάτια της πορσελάνινης κούκλας- και φυσικά το makeup tip της έγινε viral στο διαδίκτυο, με το hashtag #selenagomezmascarahack να συγκεντρώνει χιλιάδες views.

Ουσιαστικά, το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος είναι δύο πράγματα: μια μάσκαρα της επιλογής σας και ένα τσιμπιδάκι. Τσιμπήστε το βουρτσάκι της μάσκαρα σαν να πρόκειται να μαδήσετε μια τρίχα για να πάρετε το χρώμα και, στη συνέχεια, δουλέψτε τις κάτω βλεφαρίδες. Ξεκινήστε να βάφετε μία προς μία τις μικροσκοπικές κάτω βλεφαρίδες σας και αποκτήστε το τέλειο look.

Έτσι, εάν είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε μόνοι σας το hack της Γκόμεζ, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί, μην τραβήξετε κατά λάθος κάποια βλεφαρίδα και τη χάσετε. Να θυμάστε απαλές και ήρεμες κινήσεις!

SHARE