Γυναίκα στον καθρέπτη
Φωτογραφία: Shutterstock
28|09|2022 10:55
SHARE
CONCEALER

Concealer μετά τα 40 -Το λάθος που κάνεις και φαίνεσαι μεγαλύτερη


Αν κάνεις αυτό το λάθος στο μακιγιάζ σου με το concealer, τότε φρόντισε να το διορθώσεις.

Το μακιγιάζ είναι μια τέχνη που μπορεί μαγικά να μας δώσει λάμψη, να μας φωτίσει το πρόσωπο και να κρύψει τυχόν ατέλειες, ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που με τις λάθος τεχνικές μακιγιάζ έχουμε εντελώς αντίθετα αποτελέσματα από τα επιθυμητά.

Το λάθος που κάνεις με το concealer μετά τα 40

Όπως περιγράφει η Frakly Elise σε σχετικό βίντεο, δεν πρέπει να βάζεις το concealer σε όλη την επιφάνεια κάτω από το μάτι σου και φυσικά δεν πρέπει να έχει καθοδική φορά γιατί αυτό έχει ως αποτέλεσμα να «τραβάει» προς τα κάτω το πρόσωπό σου. Επίσης, από κάποια ηλικία και μετά η πούδρα καλό είναι να μπαίνει με μέτρο, άσε που αν πουδράρεις όλο το σημείο κάτω από το μάτι σου, θα έχεις ένα ωραίο αποτέλεσμα για λίγο όμως. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα «σπάσει» δεν θα δείχνει καθόλου κολακευτικό.

Αντί να κάνεις αυτά λοιπόν, προσπάθησε να βάλεις λίγο προϊόν στις γωνίες του ματιού, άστο να κάτσε για μερικά δευτερόλεπτα και με ένα ελάχιστα βρεγμένο πινέλο άπλωσέ το. Με ένα σφουγγαράκι και με ταμποναριστές κινήσεις θα «πάρεις» το περιττό προϊόν και το άρτιο αποτέλεσμα θα κρατήσει για ώρες.

SHARE