Οι μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά που θα βλέπουμε παντού το καλοκαίρι
BEAUTY HAIR

Οι νέες τάσεις στα μαλλιά που θα βλέπουμε παντού το καλοκαίρι -Σε χρώματα, κουρέματα και χτενίσματα

Ο ερχομός του καλοκαιριού μας οδηγεί στο να ασχοληθούμε περισσότερο με τα μαλλιά μας. Η καλύτερη επιλογή που έχουμε αυτό το διάστημα είναι να πιάνουμε τα μαλλιά μας με κάποιον τρόπο ψηλά, ώστε να μην έρχονται σε επαφή με το δέρμα μας.

Ωστόσο το καλοκαίρι είναι και η καλύτερη εποχή για ανανέωση. Από την επιλογή κουρέματος μέχρι ένα ιδιαίτερο χτένισμα είναι μερικοί αποτελεσματικοί τρόποι που μεταμορφώνουν την εμφάνισή μας.

Οι τάσεις στα μαλλιά για το 2024 δίνουν ένα παιχνιδιάρικο στιλ χαρίζοντας την αίσθηση της δροσιάς.

Οι καλοκαιρινές τάσεις στα μαλλιά που πρέπει να δοκιμάσετε

Crop bob

Η απόλυτη τάση για το καλοκαίρι, αν θέλετε να δοκιμάστε νέο haircut είναι το crop bob. Το πολύ κοντό καρέ, εμπνευσμένο από την δεκαετία του '90, τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου με το τελείωμα των μαλλιών να φτάνει μέχρι τα αυτιά. Έτσι αφήνει ακάλυπτους τους ώμους και τον αυχένα χαρίζοντας δροσιά και μοντέρνα διάθεση.

Hourglass layers

Αν σας αρέσουν πολύ τα μακριά μαλλιά το Hourglass layers κούρεμα (σχήμα κλεψύδρας) θα αναδείξει τα ζυγωματικά του προσώπου με το φιλάρισμα που είναι πάντα μια διαχρονική επιλογή.

Το μήκος κάθεται στο στενότερο μέρος της μέσης, ενισχύοντας το γυναικείο σχήμα «κλεψύδρας». Οι άκρες πρέπει να στενεύουν γύρω από τη μέση, κάτι που επιτυγχάνεται με έξυπνο layering για να διασφαλιστεί η σωστή ισορροπία του όγκου των μαλλιών.

Αξεσουάρ

Αγαπάμε τα αξεσουάρ όλο το χρόνο, αλλά το καλοκαίρι είναι τόσο λειτουργικά όσο και αισθητικά. Τα αξεσουάρ μαλλιών έχουν ανακτήσει τη δημοτικότητά τους τις τελευταίες σεζόν, με τους φιόγκους μαλλιών να προταγωνιστούν στα περισσότερα χτενίσματα.

Για φέτος το καλοκαίρι, θα δούμε πολλά αξεσουάρ όπως μπαντάνες, κλιπ, κλάμερ και χτενάκια. Είναι κομψά, στυλάτα, αναβαθμίζουν ακόμα και την πιο απλή εμφάνιση και φυσικά τα φορούν όλα τα αγαπημένα μας it girls.

Wet Look

Είναι το πιο πολυσυζητημένο και πολυεπιλεγμένο χτένισμα για τις επίσημες αλλά και καθημερινές εμφανίσεις των celebrities και μη. Το wet look αποτελεί μια high fashion επιλογή για τα μαλλιά σας και τα hair looks που θα επιλέξετε για τις καλοκαιρινές σας εξόδους. Η ιδανική στιγμή για να κάνετε το wet look σας να δείχνει τέλειο είναι αφού έχετε λούσει τα μαλλιά σας και με την βοήθεια hair gel.

Sunflower blonde

Μια άλλη τάση της δεκαετίας του '70 που έχουμε δει να έρχεται στα μαλλιά, είναι η επιστροφή του ξανθού σε ζεστές αποχρώσεις του χρυσαφί. Ζεντάγια και Ριάνα έχουν ήδη δώσει αυτή τη «λάμψη» στα μαλλιά τους.

Αυτή η απόχρωση μπορεί να επιτευχθεί με ανταύγειες σε φυσικά πιο ανοιχτά μαλλιά ή σε βαμμένα με σκούρα βάση. Οι τόνοι είναι εξ ολοκλήρου χρυσοί με πραγματική εστίαση στη λάμψη και τη ζωντάνια.

Shadow blonde

Τα ξανθά μαλλιά με σκούρες ρίζες είναι μια τεχνική βαφής μαλλιών που επιτρέπει στις φυσικές μελαχρινές ρίζες να συνδυάζονται άψογα με τα ξανθά μαλλιά. Διατηρώντας τις σκούρες ρίζες σας προσθέτετε μια εξαιρετικά δροσερή αντίθεση, φυσικό βάθος και διάσταση στα μαλλιά σας.