Χέιλι Μπίμπερ

Mermaid Eyes: H Χέιλι Μπίμπερ ενέδωσε στην μεγάλη τάση του μακιγιάζ για φέτος το καλοκαίρι

Το mermaidcore είναι το νέο trend που έχει κατακτήσει τον χώρο της ομορφιάς από το μακιγιάζ ως τα μαλλιά και το μανικιούρ.

Βέβαια, αυτή η μεγάλη τάση έχει επηρεάσει επίσης τον χώρο της μόδας, αλλά και του design. H τάση αυτή θέλει τις fashionistas να ντύνονται με ρούχα και αξεσουάρ που θυμίζει τις γοργόνες, τα μυθικά και μαγευτικά πλάσματα του βυθού -μισά άνθρωποι και μισά ψάρια-, με την πιο διάσημη από όλες να είναι φυσικά η Άριελ.

Οσον αφορά τον χώρο της ομορφιάς, το κύριο χαρακτηριστικό του memaidcore στο μακιγιάζ είναι οι συνδυασμοί των χρωμάτων που θυμίζουν τα χρώματα της ουράς μιας γοργόνας. Οι χαρούμενες παστέλ αποχρώσεις μπλέκονται μεταξύ τους και δημιουργούν μοναδικούς συνδυασμούς.

Το αγαπημένο mermaidcore look των make up artists έχει σίγουρα υδάτινη έμπνευση. Τα μάτια αποκτούν έξτρα λάμψη και ονομάζονται «mermaid eyes» χάρη στις σκιές που έχουν shimmer, glitter ή ακόμη και κρεμώδη υφή.

Mermaid Eyes: H Χείλι Μπίμπερ ενέδωσε στην μεγάλη τάση του μακιγιάζ για φέτος το καλοκαίρι

Το makeup look του φετινού καλοκαιριού ανήκει χωρίς αμφιβολία στο Mermaidcore. Ειδικότερα, τα λεγόμενα «mermaid eyes» πρωταγωνιστούν στις εμφανίσεις των it girls, όπως είναι η Χέιλι Μπίμπερ.

Το γνωστό μοντέλο και σύζυγος του Τζάστιν Μπίμπερ έκανε τα mermaid eyes σε απαλό ροζ χρώμα, συνδυάζοντας μια shimmery ροζ σκιά με μαύρο eye liner για τα μάτια της. 

Δες στο παρακάτω βίντεο πώς να πετύχεις το ίδιο μακιγιάζ με την Χέιλι Μπίμπερ: