Φωτογραφία: ΗM Home
Mermaidcore/Φωτογραφία: ΗM Home
DECO TREND 2023

Mermaidcore: Η διακοσμητική τάση που φέρνει το καλοκαίρι σπίτι σου


Η πιο hot τάση στην διακόσμηση του σπιτιού για φέτος το καλοκαίρι ακούει στο όνομα «Mermaidcore».

Η προσμονή του ανέμελου καλοκαιριού, το οποίο πλησιάζει όλο και περισσότερο, καθώς και η ταινία «The Little Mermaid» της Disney έκαναν ένα καινούργιο trend να ανθίσει όχι μόνο στην διακόσμηση του σπιτιού, αλλά και στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς.

Η τάση του mermaidcore παίρνει έμπνευση από την ταινία της μικρής γοργόνας και δίνει στον χώρο του σπιτιού vibes καλοκαιριού και θάλασσας.

Κοχύλια, όστρακα, αστερίες, ταπετσαρίες και σεντόνια με κύματα, όλες οι αποχρώσεις του μπλε και ό,τι άλλο μπορεί κανείς να βρει στον βυθό της θάλασσας πρωταγωνιστούν στην διακόσμηση του σπιτιού για φέτος το καλοκαίρι.

Mermaidcore: Η διακοσμητική τάση που φέρνει το καλοκαίρι σπίτι σου και θα κάνει φέτος θραύση

Ακόμη κι αν δεν είμαστε κοντά στη θάλασσα ή σε κάποιο νησί, τους θερινούς μήνες επιθυμούμε να νιώθουμε την αύρα και την νωθρότητα του καλοκαιριού. Έτσι, προσπαθούμε να διακοσμούμε στο σπίτι μας αναλόγως.

Φέτος, το καλοκαίρι έρχεται μέσα στο σπίτι μας καθώς η μεγάλη τάση του Mermaidcore πρόκειται να κάνει θραύση στο interior design. Το μπλε χρώμα θα είναι ο πρωταγωνιστής στην διακόσμηση του σπιτιού καθώς και τα διακοσμητικά στοιχεία που έχουν να κάνουν με τη θάλασσα, όπως τασάκια από κοχύλια, κεριά σε σχήμα αχιβάδας, καθρέφτες που έχουν κολλημένους αστερίες επάνω τους, φωτιστικά που είναι σαν όστρακα και ταπετσαρίες που έχουν πάνω τους καράβια, γοργόνες και κύματα.

Αυτό το καλοκαίρι, το σπίτι μας θα μετατραπεί σε μια όαση δροσιάς με μικρές deco λεπτομέρειες του Mermaidcore. Κάτι σαν καλοκαιρινό καταφύγιο, που μας μεταφέρει νοητά σε κάποιο εξωτικό resort, μακριά από την βουή της πόλης.

Δείτε τις φωτογραφίες:

SHARE