Σαλόνι
Φωτογραφία: ΙΚΕΑ
DECO TREND

Το αριστοκρατικό χρώμα που κάνει θραύση στην διακόσμηση σπιτιού -Χαρίζει ηρεμία στον χώρο


Το ρομαντικό μωβ είναι το χρώμα που θα κυριαρχήσει στο interior design για το 2023, εκπλήσσοντας πολλούς.

Οπως διαβάζουμε σε δημοσίευμα της αμερικανικής Vogue, το μωβ είναι το απρόσμενο χρώμα που θα κάνει θραύση στην διακόσμηση του σπιτιού για την φετινή χρονιά.

Το απαλό μωβ που είναι ανάμεσα στο ροζ και το βιολετί θα πρωταγωνιστήσει στα πιο μοντέρνα σπίτια και θα το δούμε στους τοίχους, τα έπιπλα και στα διακοσμητικά στοιχεία. Εκπέμπει ρομαντισμό, ηρεμία και δεν κουράζει το μάτι.

Οι διακοσμητές μετατόπισαν φέτος το παιχνίδι, μεταξύ άλλων, στο γκρι, το λευκό και το μπεζ, αλλά μία άλλη πιο σαγηνευτική απόχρωση φαίνεται ότι έχει κλέψει την καρδιά των interior designers. Το απαλό μωβ είναι το must χρώμα της χρονιάς!

To μωβ είναι το απρόσμενο χρώμα που θα κάνει θραύση το 2023 στην διακόσμηση του σπιτιού

Το απαλό μωβ είναι ίσως το χρώμα που παραπέμπει περισσότερο σε παραμύθι. Αποπνέει φρεσκάδα, συνδυάζει θηλυκότητα και ρομαντισμό και είναι ασυνήθιστο σαν χρώμα. Σπάνια το επιλέγει ο κόσμος για τη διακόσμηση του σπιτιού. Αντίθετα το μπεζ, το λευκό, το γκρι και το πράσινο είναι πολύ πιο δημοφιλή.

Είναι ένα χρώμα που ταιριάζει σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού, ακόμη και στο υπνοδωμάτιο ενός εφήβου. Ταιριάζει σε μοντέρνα, αλλά και σε παραδοσιακά σπίτια και μπορείς να το δοκιμάσεις χωρίς δισταγμό.

Το απαλό μωβ προσφέρει ένα περιβάλλον ηρεμίας και μία νότα αισιοδοξίας στον χώρο. Γι’ αυτό τον λόγο χρησιμοποιείται πολλές φορές σε χώρους διαλογισμού, ευεξίας και χαλάρωσης.

Δείτε τις φωτογραφίες και πάρτε μια γεύση από αυτό το ρομαντικό χρώμα:

Φωτογραφία: Shutterstock
SHARE