μετάξι μαλλιά συμβουλές
Φωτογραφία: Getty/ Ideal Image
BEAUTY TRICKS

Ο δρόμος του μεταξιού: Αυτό είναι το beauty trick που θα σώσει τα μαλλιά μας


Ο χειμώνας είναι η τέλεια εποχή για να βάλουμε στην beauty ρουτίνα μας νέες συνήθειες, που θα την απογειώσουν.

Και ένα από τα στοιχεία της εμφάνισης που ενδιαφέρει κάθε γυναίκα, αμέσως μετά την επιδερμίδα της, είναι φυσικά τα μαλλιά. Χρώμα, κούρεμα, χτένισμα και αξεσουάρ απασχολούν όλες μας, ενώ πολύ σημαντική είναι και η ποιότητα των μαλλιών της. Όλοι οι αγαπημένοι μας κομμωτές μας έχουν επιστήσει την προσοχή μας σε όλες εκείνες τις συνήθειες που μπορούν να χαλάσουν την κόμη μας και να μας κάνουν να δείχνουμε ατημέλητες.

Ένα μυστικό που μοιράστηκαν μαζί μας οι κορυφαίοι hair experts είναι η εισαγωγή των αξεσουάρ μαλλιών από μετάξι στη ζωή μας. Το μετάξι είναι ένα από τα πιο φίνα φυσικά υλικά, μαλακό και λείο, που θα σώσει κυριολεκτικά την τρίχα μας. Και αυτό γιατί όλα εκείνα τα scrunchies, οι κορδέλες, τα hairclips και τα κλάμερ, που επανήλθαν δυναμικά από τα trends των 90s, έχουν την τάση να ταλαιπωρούν τα μαλλιά μας, να σπάνε και να φριζάρουν την τρίχα.

Αγοράστε μια σειρά από νέα μεταξωτά scrunchies, μια μεταξωτή κορδέλα που θα φοράτε στην πρωινή και βραδινή skincare routine σας ή ένα μεταξωτό hair wrap, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια του ύπνου, το οποίο θα προφυλάξει τα μαλλιά σας και θα δώσει μια glam νότα ακόμη και κατά τη διάρκεια της νύχτας. Εάν πάλι δεν είστε φίλοι των hair accessories, τότε μπορείτε απλώς να προμηθευτείτε μια μαξιλαροθήκη από αγνό μετάξι, που θα προστατέψει τα μαλλιά σας από την τριβή κατά τη διάρκεια του ύπνου.

«Silky» Wishlist:

SLIP/Δείτε εδώ: 

SLIP/Δείτε εδώ

Silke London/Δείτε εδώ

Feel Unique
AMARA
Look Fantastic

Marzoline/Δείτε εδώ

YOOX
SHARE