καστανό
Φωτογραφία: Instagram/ @lilyjamesofficial
THE BRUNETTES

3 τεχνικές βαφής για να αποκτήσετε το ωραιότερο καστανό χρώμα στα μαλλιά σας


Λίγες γυναίκες γεννιούνται ξανθές, ενώ ακόμη λιγότερες είναι φυσικές κοκκινομάλλες.

Η πλειοψηφία των γυναικών γεννιέται με καστανή απόχρωση μαλλιών

Πραγματικά υπάρχουν αμέτρητες φυσικές καστανές αποχρώσεις και μερικές ανεπαίσθητες αλλαγές μπορούν να αναδείξουν τη φυσική λάμψη και το χρώμα των μαλλιών σας.

Αν θεωρείτε ότι τα φυσικά καστανά μαλλιά σας χρειάζονται το κάτι παραπάνω, έχετε πολλές επιλογές που σίγουρα δεν απαιτούν να γίνετε ξανθιά ή κοκκινομάλλα.

Για παράδειγμα, μπορείτε να βαθύνετε το χρώμα σας με μια πλούσια καφέ απόχρωση. Έχετε επίσης την επιλογή να προσθέσετε φως στο πρόσωπο σας με ανοιχτές ανταύγειες στο «κάδρο» του προσώπου.

Ας δούμε αναλυτικά τεχνικές βαφής που μπορούν να αποκαλύψουν το πιο sexy καστανό που είχατε ποτέ σας ονειρευτεί.

Πείτε ναι στο έντονο σοκολατί

Από τον σκούρο εσπρέσο μέχρι το ανοιχτό καστανό καφέ —και όλα τα ενδιάμεσα— υπάρχουν αμέτρητες επιλογές για καστανά μαλλιά. Το θέμα είναι ποιο θα επιλέξετε. Το μυστικό κρύβεται στους τόνους της επιδερμίδας σας. Οι πιο σκούρες αποχρώσεις είναι ιδανικές για τις πιο λευκές ή τις ροζ επιδερμίδες, ενώ το πιο ανοιχτό σοκολατί είναι ιδανικό για σταρένιες.

Βελτιώστε το χρώμα σας με highlights και lowlights

Σε αντίθεση με μια απλή διαδικασία βαφής που στοχεύει στο να πετύχει ενιαίο χρώμα, τα μαλλιά με ανταύγειες έχουν περισσότερες από μία αποχρώσεις. Τα highlights και lowlights προσθέτουν βάθος, διάσταση και κάνουν πιο εντυπωσιακή μια μελαχρινή βάση. Το θέμα δεν είναι να αλλάξετε την παλέτα της μελαχρινής σε ξανθιά, αλλά να προσθέσετε μερικές ψηλές και χαμηλές ανταύγειες για να δώσετε «βάθος» στο χρώμα.

Balayage για τέλειο sun kissed αποτέλεσμα

Αν λατρεύετε τα μαλλιά σας το καλοκαίρι, τότε σίγουρα πρέπει να ζητήσετε από τον κομμωτή σας την τεχνική balayage. Μερικά ανοίγματα στις άκρες θα κάνουν τα μαλλιά σας να φαίνονται σαν να τα είδε ο ήλιος για ώρες, ενώ παράλληλα θα προσφέρουν φως στο πρόσωπο σας.

SHARE