Γαλλίδα άνω των 50 με κοστούμι
Φωτογραφία: Getty Images/Ideal Image
HAIRSTYLE

Το hairlook που αγαπούν οι Γαλλίδες άνω των 50 αναδεικνύει τη θηλυκότητα


Είναι ο αέρας, είναι τα macaroons, είναι η αύρα, είναι τα αρώματα ...σε κάθε περίπτωση η Γαλλία έχει αυτό το κάτι που την κάνει ξεχωριστή!

Αντίστοιχα και οι Γαλλίδες ξεχωρίζουν για πολλούς λόγους, με τον πιο βασικό να είναι η απλότητα τους.

Το effortless look, το no makeup makeup look, τα απαλά τους, πουδρέ αρώματα και τα φυσικά, σπαστά μαλλιά τους είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν την εμφάνισή τους και που θέλουμε οι περισσότερες να υιοθετήσουμε.

Οι Γαλλίδες αγαπούν το κοντό μήκος των μαλλιών και συγκεκριμένα το καρέ. Σε ένα μήκος ή φιλαριστό, το bob hairstyle είναι χαρακτηριστικό κούρεμα των French girls και το προτιμούν ιδιαίτερα καθώς μεγαλώνουν, καθώς αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά τους.

Κάθε γυναίκα, μετά από μία συγκεκριμένη ηλικία, η οποία διαφέρει ανάλογα το χαρακτήρα της, αποδέχεται και αγκαλιάζει την εμφάνιση της. Έρχεται μία ηλικία που η γυναικεία αυτοπεποίθηση εκτινάσσεται, κάτι που σηματοδοτεί τις πιο δυνατές και εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Το καρέ μαλλί είναι ένα hairlook που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά, αφήνει ελεύθερο το λαιμό -ένα από τα πιο sexy σημεία του σώματος - και, ανάλογα με το χτένισμα μπορεί να είναι αυστηρό ή σε πιο ελεύθερο, χαλαρό στιλ.

Οι Γαλλίδες και ιδιαίτερα όσες είναι μετά τα 50, το προτιμούν, καθώς είναι ένα χτένισμα που αναδεικνύει τη θηλυκότητα και την αυτοπεποίθηση.

Δεν αφιερώνουν χρόνο στο στιλιζάρισμα των μαλλιών, προτιμούν τις πιο ελεύθερες γραμμές, επικεντρώνονται περισσότερο στην επιδερμίδα τους, φροντίζοντας να είναι ενυδατωμένη και υγιής, αλλά και σε ένα πιο έντονο κραγιόν που θα βγάλει την πιο femme fatale πλευρά τους.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν επιλέξαμε French women με bob hair look που θα σας πείσουν να υιοθετήσετε το καρέ ως τη μεγάλη αλλαγή στο hairstyle σας. Είτε είστε 50+ ή όχι, αν θέλετε ένα classic που αναδεικνύει τη θηλυκότητα και τονώνει την αυτοπεποίθηση, hair look, το bob είναι μονόδρομος.

H αγαπημένη και τόσο stylish Valerie που αγαπάει τα σκουφάκια και αφήνει τα μαλλιά της πάντα φυσικά, σπαστά:

To μαλλί είναι σε ένα μήκος και έχει όγκο στις άκρες.

Bob μαλλιά με κίνηση και φράντζα:

H Philippine Leroy-Beaulieu διδάσκει στιλ με bob hairstyle:

Με κίνηση προς τα μέσα:

Bob hairstyle με κόκκινο κραγιόν, ο αγαπημένος συνδυασμός των Γαλλίδων:

SHARE