γυναίκα με πουλόβερ
Φωτογραφία: Getty Images/Ideal Image
FRENCH GIRLS

Τα 3 αγαπημένα hairlooks των French girls -Ανάλαφρα και φυσικά


Ο κανόνας "less is more” ταιριάζει απόλυτα στο hairstyle των French Girls και γενικότερα στο effortless στιλ που ακολουθούν.

Αυτό που μας αρέσει στα French girls είναι το γεγονός πως η εμφάνισή τους συμβαδίζει απόλυτα με τον τρόπο ζωής τους. Ακόμα και το κούρεμα τους, μοιάζει να συνοδεύει άψογα το lifestyle τους. Με το ίδιο κριτήριο, επιλέγουν και τα προϊόντα που εφαρμόζουν στα μαλλιά τους. Η καθημερινότητά τους και ο τρόπος ζωής τους ορίζει απόλυτα τις στιλιστικές τους επιλογές αλλά και το beauty look τους.

Τα μαλλιά τους είναι πάντα κομψά, τα χτενίσματα τους ακολουθούν τη φυσική κίνηση της τρίχας και το κούρεμα τους πάντα βολικό για την καθημερινότητά τους.

Από το αγαπημένο, απόλυτα french, super short bob, μέχρι τις ιδιαίτερες αφέλειες, με χωρίστρα στη μέση και όγκο στην κορυφή, τα French girls για ακόμα μία σεζόν μας εμπνέουν για chic and classy hair looks.

Τα έχουμε συγκεντρώσει όλα παρακάτω και σας τα παρουσιάζουμε για να τα δείτε με τον κομμωτή σας και να αποφασίσετε τι ταιριάζει στο δικό σας στιλ αλλά και στη δική σας καθημερινότητα.

French Shag: Αυτό το διαχρονικό γαλλικό κούρεμα παίζει ανάμεσα σε μακριά και κοντά μήκη μαλλιών και διαθέτει απαλά, ανάγλυφα layers, που χαρίζουν αυτό το sexy, ανεπιτήδευτο look.

French Bob: Οι ειδικοί στα μαλλιά λένε ήδη ότι το γαλλικό bob θα είναι το μεγαλύτερο beauty trend του 2023 και μπορούμε να καταλάβουμε το γιατί. Ένα γαλλικό bob μοιάζει σαν ένα κλασικό bob ενιαίου μήκους, χωρίς να έχει αιχμηρές άκρες. Ιδανικό για ίσια, κυματιστά, σγουρά μαλλιά, το γαλλικό bob είναι ένα από τα πιο κομψά χτενίσματα.

Long and Fringed: Σκεφτείτε τα μαλλιά της Τζέιν Μπίρκιν. Τα στιλ με αφέλειες είναι η επιτομή των French girls, ειδικά όταν συνδυάζονται με πολύ μακριά μήκη. Αυτό το στιλ φαίνεται πάντα καλό όταν οι ρίζες είναι αρκετά επίπεδες και τα μεσαία μήκη και οι άκρες έχουν κάποια υφή. Είναι αυτή η προσέγγιση του "less is more" που αγαπούν οι Γαλλίδες που θέλουν να δείχνουν classy and chic.

SHARE