Μοντέλα σε παρασκήνια επίδειξης
Ενυδάτωση και λάμψη/ Φωτογραφία: Shutterstock
MULTIMASKING

Multimasking: Η skincare θεραπεία που αλλάζει ριζικά την όψη της επιδερμίδας


Οι αριθμοί δεν λένε ποτέ ψέματα και από τα στατιστικά των πωλήσεων, φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι μάσκες είναι το ΙΤ προϊόν της εποχής μας, αφού βρίσκονται στην κορυφή της προτίμησης skincare προϊόντων από τους καταναλωτές.

Instagram selfies, beauty counters, subscription boxes: οι μάσκες προσώπου είναι παντού, σε όλα τα είδη, σε κάθε μορφή. Και ανάλογα με το τι προτιμάει κάθε γυναίκα αλλά και τις ανάγκες που έχει η επιδερμίδα της, υπάρχουν σε διάφορες μορφές (σε φύλλα, σε μορφή κρέμας). Το μυστικό, ωστόσο, βρίσκεται πάντα στα συστατικά που περιέχουν.

Η βέλτιστη εμφάνιση του δέρματος υπαγορεύει αυτό που αγοράζουμε, γι' αυτό και οι γυναίκες που ξέρουν και φροντίζουν σωστά την επιδερμίδα τους επενδύουν πλέον στις μάσκες.

Οι μάσκες προσώπου είναι εδώ για την πρόσθετη υποστήριξη που χρειάζεται η ρουτίνα ομορφιάς μας.

Είναι όμως αρκετή μία μάσκα;

Αναβαθμίζοντας την περιποίηση της επιδερμίδας, το multimasking είναι ένα-ίσως και περισσότερα-επίπεδα παραπάνω, από την απλή εφαρμογή μίας sheet mask στο πρόσωπο.

Ο λόγος είναι ότι κάθε περιοχή του προσώπου έχει διαφορετικές απαιτήσεις. Skin experts τονίζουν ότι όσο περισσότερες μάσκες χρησιμοποιούμε, τόσο καλύτερη επιδερμίδα απολαμβάνουμε.

Αξιολογήστε ή ζητήστε από μία αισθητικό να μελετήσει το δέρμα σας, για να καταλάβετε τι ανάγκες έχει και σε ποια περιοχή.

Καθίστε, χαλαρώστε και απολαύστε το multi-masking.

SHARE