Δύο γυναίκες μετά τα 30 στην Εβδομάδα Μόδας
Το προϊόν που πρέπει να ενταχθεί στη skincare ρουτίνα σου
ΤONER

Γιατί όλες οι γυναίκες άνω των 30 χρησιμοποιούν αυτό το προϊόν


Κάθε δεκαετία στη ζωή μιας γυναίκας έχει τα καλά της και σίγουρα τα 30 είναι μία από τις πιο αγαπημένες.

Οι περισσότερες γυναίκες είναι πιο συνειδητοποιημένες κι έχουν καταλήξει σε όλα όσα θέλουν να έχουν στη ζωή τους. Από παρέες και συνήθειες, μέχρι αντικείμενα και skincare προϊόντα.Ωστόσο, πρέπει να παραδεχτούμε ότι η γήρανση είναι κάτι που μας απασχολεί και προσπαθούμε με όποιο τρόπο μπορούμε να την επιβραδύνουμε.

Αυτά τα όμορφα «εργοστάσια παραγωγής» που διαθέτει το σώμα μας και μας κρατούν νέες μετά τα 30, επιβραδύνουν τις εργασίες τους και έτσι προκύπτουν απροσδόκητες αλλαγές στην εμφάνισή μας (σσ. που, βέβαια, δεν είναι όλες κακές!).

Στα 30, τα επίπεδα των ορμονών αρχίζουν να μειώνονται, όπως και ο ρυθμός παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης.Είναι πολύ σημαντική η skincare ρουτίνα που ακολουθεί κάθε γυναίκα μέχρι τότε. Θα παίξει σπουδαίο ρόλο στη διαδικασία της γήρανσης και σίγουρα όσο περισσότερο έχει επενδύσει μία γυναίκα στην περιποίηση, τόσο μεγαλύτερα οφέλη θα απολαμβάνει.

Γυναίκα περιποιείται το πρόσωπό της
Φωτογραφία:Shutterstock

Ένα από τα προϊόντα που προσθέτουν στη skincare ρουτίνα τους οι περισσότερες γυναίκες ιδιαίτερα μετά τα 30, είναι το toner. Είναι ένα προϊόν που βοηθάει τους πόρους να αναπνέουν, εξαλείφει τις τοξίνες και επαναφέρει την ισορροπία στο δέρμα. Είναι πολύ σημαντικό να έχει καθαριστεί καλά το δέρμα πριν την εφαρμογή του.

Γυναίκα καθαρίζει το πρόσωπό της
Φωτογραφία:Shutterstock

Με τη συχνή χρήση, τα αντιοξειδωτικά toners εναρμονίζουν το pH στο 5,5, το επίπεδο που απαιτείται για τη βέλτιστη υγεία του δέρματος. Επιπλέον, είναι ένα προϊόν που προετοιμάζει καταλλήλως το δέρμα για το επόμενο βήμα, που είναι η εφαρμογή ορού.

Ουσιαστικά το βοηθάει να διεισδύσει στα βαθύτερα στρώματα και να λειτουργήσει πιο αποτελεσματικά. Σε περίπτωση που δεν το έχετε εντάξει ακόμα στη ρουτίνα σας, ίσως, τώρα είναι στιγμή να επενδύσετε στο συγκεκριμένο προϊόν. Αν δε γνωρίζετε σε ποιο να επενδύσετε, η λίστα που ακολουθεί θα σας βοηθήσει τρομερά!

LE TONIQUE Anti-Pollution Invigorating Toner/Chanel
LE TONIQUE Anti-Pollution Invigorating Toner/Chanel
Tonique Confort Re-Hydrating Comforting Toner with Acacia Honey/Lancome
Tonique Confort Re-Hydrating Comforting Toner with Acacia Honey/Lancome
SHARE