Skincare Time/Shutterstock
Skincare Time/Shutterstock
ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΛΑΙΜΟΥ

Χαλάρωση λαιμού -Ψάξε στις κρέμες σου γι' αυτό το θαυματουργό συστατικό


Ο λαιμός και το ντεκολτέ είναι δύο βασικά σημεία που απαιτούν καθημερινή περιποίηση.

Το δέρμα σε αυτά τα σημεία είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο καθώς εκτίθεται καθημερινά στον ήλιο και τους ρύπους. Τα σημάδια γήρανσης κάνουν έντονη την εμφάνισή τους, από νωρίς, ενώ δεν είναι λίγες οι γυναίκες που έρχονται αντιμέτωπες με τις (γνωστές) καφέ κηλίδες.

Επιπλέον οι γυναίκες παιρνώντας τα χρόνια καλούνται να αντιμετωπίσουν τη χαλάρωση, η οποία εμφανίζεται ως απώλεια όγκου αλλά και την αλλοίωση του περιγράμματος του προσώπου

Μπορεί λοιπόν ο χρόνος να είναι αδυσώπητος, ωστόσο αυτό που πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε εμείς είναι να εφαρμόζουμε και ενυδατική και αντηλιακό στα δύο αυτά σημεία. H ενυδατική κρέμα λοιπόν δεν σταματάει στο πρόσωπο, αλλά θα πρέπει να γλιστρήσει απαλά στον λαιμό και στο ντεκολτέ.

Skincare time/Shutterstock
Skincare time/Shutterstock

Η επιδερμίδα του λαιμού και του ντεκολτέ είναι η συνέχεια του προσώπου. Κάθε γυναίκα οφείλει να έχει τα κατάλληλα προϊόντα για την περιποίησή τους. Καθαριστικό, ενυδατική, καθώς και αντηλιακό είναι must και πρέπει να εφαρμόζονται καθημερινά.

Για εξοικονόμηση χρόνου μπορείτε να επενδύσετε σε μία ενυδατική που περιέχει δείκτη SPF. Την εφαρμόζετε τις πρωινές ώρες, χειμώνα, καλοκαίρι και προστατεύετε το δέρμα σας από την ηλιακή ακτινοβολία -νούμερο ένα αιτία της πρόωρης γήρανσης- ενώ παράλληλα προσφέρετε την απαραίτητη ενδάτωση.

Οποιοδήποτε προϊόν πρέπει να εφαρμόζεται σε καθαρό δέρμα!


Estee Lauder Re-Nutriv Throat & Decollete Cream 


Frezyderm Neck Contour Cream - Κρέμα Λαιμού Ανόρθωσης & Σύσφιξης


Korres Μαύρη Πεύκη 3D Gel Σμίλευσης Λαιμού & Ντεκολτέ

Αν πρέπει να επιλέξουμε ένα συστατικό, το οποίο είναι απαραίτητο να περιέχεται στα προϊόντα που εφαρμόζονται σε λαιμό και ντεκολτέ, τότε αυτό είναι το υαλουρονικό οξύ. Ένα συστατικό που παράγεται ήδη από τον οργανισμό μας, ωστόσο καθώς περνούν τα χρόνια μειώνεται δραματικά. 

Με την σχολαστική εφαρμογή προϊόντων που περιέχουν υαλουρονικό οξύ, άμεσα η επιδερμίδα σε λαιμό, ντεκολτέ αλλά και πρόσωπο θα αποκτήσει τη σφριγηλότητα και τη λάμψη που επιθυμεί και αναζητά κάθε γυναίκα!

Διαβάστε ακόμη:

Αυτό είναι το ιδανικό χτένισμα για τις βροχερές ημέρες -Απλό και τόσο sexy

Οι must-have αποχρώσεις για το φθινοπωρινό μανικιούρ