Κάρα Ντελεβίν φρύδια
Φωτογραφία: Getty/ Ideal Image
THE BROW LIFT EFFECT

Brow lift εφέ: Τα μυστικά για να έχεις πάντα καλοχτενισμένα και «γεμάτα» φρύδια


To brow lift ή αλλιώς brow lamination είναι η θεραπεία φρυδιών που ήρθε για να μείνει.

Πρόκειται ουσιαστικά για μία τεχνική που δίνει ανοδική φορά στα φρύδια, ενώ παράλληλα γεμίζει τα κενά.

Το αποτέλεσμα διαρκεί περίπου δύο μήνες και απαιτεί από εμάς απλώς να σετάρουμε όποια τρίχα δεν έχει τη φορά που επιθυμούμε με ένα βουρτσάκι φρυδιών.

Οι περισσότερες γυναίκες αναζητάμε γεμάτα φρύδια, χωρίς κενά, που θα είναι καλοχτενισμένα -ιδανικά με φορά προς τα πάνω για να φαίνονται πιο πυκνά. Ωστόσο, δεν έχουμε πάντα τη δυνατότητα να κάνουμε ένα brow lamination σε κάποιον expert. 

Ακολουθώντας εύκολα tips και έχοντας συγκεκριμένα προϊόντα στη διάθεση μας, μπορούμε να έχουμε στιγμιαίο αποτέλεσμα brow lift -μέχρι την ώρα που θα ξεβαφτούμε ή θα ρίξουμε νερό στην περιοχή των φρυδιών.

  1. Ξεκινάμε χτενίζοντας καλά τα φρύδια με ένα βουρτσάκι και δίνοντας τους τη φορά που θέλουμε να έχουμε. Ιδανικά θέλουμε την αρχή του φρυδιού με φορά προς τα πάνω και από τη μέση και μετά πλάγια με φορά άνω και έξω.
  2. Όπου βλέπουμε ότι υπάρχουν κενά γεμίζουμε είτε με μία σκιά ή με μολύβι. Πατάμε το πινέλο ή το μολύβι απαλά και επιλέγουμε απόχρωση ελαφρώς πιο ανοιχτή από το χρώμα των φρυδιών μας, για να είναι το αποτέλεσμα όσο πιο φυσικό γίνεται.
  3. Χτενίζουμε ξανά τα φρύδια, σε περίπτωση που έχει χαλάσει το σχήμα τους, καθώς γεμίζαμε τα κενά.
  4. Τελειοποιούμε το αποτέλεσμα εφαρμόζοντας διάφανη μάσκαρα φρυδιών και χτενίζοντας τα, με την φορά που τους έχουμε δώσει.
  5. Διορθώνουμε με βουρτσάκι όσο είναι ακόμη υγρά και περιμένουμε να στεγνώσει η μάσκαρα για να έχουμε το brow lift αποτέλεσμα που επιθυμούμε.
SHARE