Γυναίκα με μάσκα προσώπου
Υπέροχο δέρμα/Φωτογραφία: Shutterstock
SLEEPING MASK

Άμεσα λαμπερό, σφριγηλό δέρμα με ένα μόνο προϊόν


Οι μάσκες ύπνου είναι η τελευταία εμμονή στην περιποίηση του δέρματος και αυτό συμβαίνει για πολλούς λόγους.

Εκτός από το γεγονός ότι όλοι αγαπάμε τον ύπνο και θέλουμε να τον απολαμβάνουμε για τουλάχιστον 8 ώρες μέσα στο 24ωρο, είναι και το προϊόν που αυτή την περίοδο είναι εξαιρετικά δημοφιλές στη Νότια Κορέα και όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει Κορεάτικη περιποίηση!

Είναι ένα προϊόν που έχει δημιουργηθεί για να εφαρμόζεται πριν από το κρεβάτι. Ξεπλένεται το πρωί και κοινός στόχος των διάφορων προϊόντων που κυκλοφορούν στην αγορά είναι ένας, η ενυδάτωση.

Το δέρμα μπορεί να χάσει αρκετό νερό, υγρασία όταν κοιμόμαστε, είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να εφαρμόζουμε ένα προϊόν που όχι απλά αναπληρώνει ότι χάνουμε, αλλά προσθέτει επιπλέον ενυδάτωση.

Ο σκοπός εφαρμογής της μάσκας ύπνου είναι να προσφέρει ένα διαπερατό στρώμα στην κορυφή του δέρματος, έτσι ώστε οτιδήποτε εφαρμόζεται να διεισδύει καλύτερα.
Επιπλέον έχουν ελαφριά υφή, κάτι που τους επιτρέπει να τις φοράμε όλη νύχτα, χωρίς να προκαλούν την παραμικρή βλάβη στην επιδερμίδα.

Ξεκινήστε να τις εφαρμόζετε, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα και απολαύστε σε μικρό χρονικό διάστημα λαμπερό, σφριγηλό δέρμα!

Shiseido, Waso Beauty Sleeping Mask

Laneige, Water Sleeping Mask

Pixi Beauty,Nourishing Sleep Mask

Youth to the People, Superberry Hydrate and Glow Dream Mask

SHARE