Γαλλικά skincare brands
Photo: Instagram @rouje
THE TRIPLE SERUM

Το serum που κάνει ρεκόρ πωλήσεων και αλλάζει εντελώς την όψη της επιδερμίδας


Είναι πολύ σημαντικό να παρατηρούμε την επιδερμίδα μας, κάθε πρωί που ξυπνάμε.

Προσωπικά, αφού πλύνω το πρόσωπο μου, εστιάζω στην υφή και φυσικά την όψη της επιδερμίδας μου. Είναι ημέρες που παρατηρώ μία καθαρή, απαλή, λαμπερή επιδερμίδα και είναι και κάποιες φορές που η όψη της δείχνει πιο θαμπή, κουρασμένη.

Σημαντικό ρόλο, τα προϊόντα που έχουμε εφαρμόσει το βράδυ και φυσικά, το πόσο περιποιούμαστε γενικότερα το δέρμα μας. Επιπλέον, η διατροφή, αν για παράδειγμα το προηγούμενο βράδυ φάγαμε ελαφριά και δεν καταναλώσαμε αλκοόλ ή κάτι αλμυρό αλλά και η κατανάλωση νερού. Τα πάντα συμβάλλουν στην όψη της επιδερμίδας μας, ακόμα και η ψυχολογία μας. Όταν είμαστε πιο χαλαροί και ξεκούραστοι, ακόμα και αν έχουμε κοιμηθεί περισσότερο, η επιδερμίδα μας είναι εμφανώς πιο λαμπερή.

Πρόσφατα, πρόσθεσα στην καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας μου, το νέο ορό της Lancome, Rénergie H.C.F. Triple Serum. Ένας ορός που πραγματικά έχει top reviews στο διαδίκτυο, ενώ από προσωπική άποψη μπορώ να σας πω ότι τα αποτελέσματά του είναι θεαματικά.

Το Rénergie H.C.F. Triple Serum, μια καινοτομία κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, συμπυκνώνει με μοναδικό τρόπο το υαλουρονικό οξύ, τις βιταμίνες C και νιασιναμίδη και το φερουλικό Οξύ σε μία επαναστατική δόση περιποίησης. Τρία συστατικά, καθένα τους πανίσχυρο από μόνο του, αλλά αδύνατον μέχρι τώρα να συνδυαστούν στην ίδια σύνθεση, αναμειγνύονται τώρα ακριβώς τη στιγμή της εφαρμογής σε ένα εξαιρετικά συμπύκνωμα υψηλής αντιγηραντικής απόδοσης που επανορθώνει την επιδερμίδα σε κάθε της επίπεδο. Μια νέα λύση υψηλής αποτελεσματικότητας αλλά και πρωτοποριακά εντατικής περιποίησης. 

Τι διαφορές είδα;

Αρχικά η επιδερμίδα μου είναι πιο ήρεμη, λόγω της ροδόχρου ακμής που αντιμετωπίζω. Κανένας ερεθισμός, καμία τάση ερυθρότητας.

Η επιδερμίδα μου είναι λαμπερή και πιο ξεκούραστη, ενώ οι λεπτές γραμμές εξομαλύνονται σταδιακά και το πρόσωπο μου δείχνει καλύτερο από ποτέ.

Είναι το προϊόν που εφαρμόζω μετά τον καθαρισμό προσώπου, ενώ πάντα σφραγίζω την υγρασία με μία έξτρα ενυδατική κρέμα νυχτός.

Το πρωί καθαρίζω καλά την επιδερμίδα μου, απλώνω και πάλι τον ορό της Lancome, Rénergie H.C.F. Triple Serum και ολοκληρώνω την περιποίηση με ενυδατική κρέμα που περιέχει 30SPF δείκτη ηλιακής προστασίας.

Αν πρέπει να κάνω το δικό μου review για το νέο ορό της Lancome, Rénergie H.C.F. Triple Serum, αυτό που θα αναφέρω είναι ότι είναι ένα προϊόν που άλλαξε πραγματικά την επιδερμίδα μου, φέροντας τα βέλτιστα αποτελέσματα και ναι το συστήνω ανεπιφύλακτα.

SHARE