περιποίηση επιδερμίδας
Φωτογραφία: Instagram/ @anouchkagauthier
THE SUN KISSED LOOK

Πώς θα δημιουργήσετε το τέλειο sunkissed look


Το καλοκαίρι είναι εδώ και αυτό σημαίνει ένα και μόνο πράγμα, στο κομμάτι του μακιγιάζ, sun-kissed look.

Το μακιγιάζ θέλουμε να είναι ανάλαφρο, η βάση σχεδόν ανύπαρκτη, οι λάμψεις διακριτικές, να ξεχωρίζουν υπό το φως του ήλιου και φυσικά να είναι τονισμένα τα δυνατά μας χαρακτηριστικά.

Χρυσό, bronze, καφέ και γυαλάδες, τα βασικά χαρακτηριστικά που αναζητάμε στο sunkissed look.

Πώς θα το αποκτήσουμε;

Αποφεύγουμε την έντονη βάση. Μπορούμε να καλύψουμε σημάδια και κύκλους με ένα concealer και να το δουλέψουμε τοπικά. Επιπλέον ένα tinted moisturiser θα δώσει απαλό αποτέλεσμα βάσης και αυτό είναι το επιθυμητό.

Ιδανικό προϊόν για τοπική κάλυψη:

Συνεχίζουμε με το bronzer, το οποίο έχει πολλαπλές δράσεις. Λειτουργεί σαν πούδρα στα σημεία που τοποθετείται. Τοποθετείται ψηλά στα ζυγωματικά, προς τα πάνω στο μέτωπο, κοντά στις ρίζες των μαλλιών αλλά και στο πηγούνι, προς τα κάτω στο λαιμό. Με αυτό τον τρόπο δημιουργούμε γωνίες, ενώ η επιδερμίδα αποκτά ηλιοκαμένη όψη.

Το τέλειο bronzer για λαμπερό αποτέλεσμα:

Οι γυαλάδες είναι διακριτικές. Ελάχιστη ποσότητα στις εσωτερικές γωνίες ματιών, ψηλά στα ζυγωματικά αλλά και στην κορυφή της μύτης.

Γυαλάδες που γράφουν άψογα στην επιδερμίδα:

Στο βλέφαρο δουλεύουμε μία σκιά, με shimmer ή χωρίς. Επιλέγουμε ανάμεσα στο χρυσό, στο bronze και στο ροζ χρυσό ή στο matte καφέ και το τοποθετούμε σε όλο το άνω βλέφαρο. Μπορούμε να παίξουμε με δύο τόνους, αν θέλουμε να δώσουμε βάθος στο βλέμμα. Μία πιο σκούρα σκιά τοποθετείται στις γωνίες και μία πιο ανοιχτή στο κέντρο των βλεφάρων. Ολοκληρώνουμε με mascara.

Επιλέξτε παλέτα με γήινες αποχρώσεις:

Τέλος, τα χείλη. Όπως η Hailey Bieber, δουλεύουμε ένα σκούρο καφέ μολύβι χειλιών στα χείλη και ολοκληρώνουμε με ένα nude κραγιόν. Κάνουμε blend τα δύο προϊόντα και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Τονισμένα, ζουμερά χείλη, που γράφουν άψογα και δένουν τέλεια με το sunkissed look.

Το μολύβι είναι βασικό προϊόν:

Ακολουθούν κάποια από τα πιο αγαπημένα μας sunkissed looks:

Κινούμαστε πάντα σε γήινους τόνους:

Όλα τα χρώματα είναι απαλά, διακριτικά:

SHARE