Backstage σε σόου μόδας
Φωτογραφία: Shutterstock
ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το 2020 απαιτεί χρώμα στο μακιγιάζ -Οι τολμηρές προτάσεις που θα απογειώσουν το makeup look


Το 2020, το cool και casual makeup look επιστρέφει δυναμικά.

Ένα look που αγαπήσαμε ιδιαίτερα τη δεκαετία του '70 επαναπροσδιορίζεται φέτος και προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της εποχής.

Έντονα, ζωηρά χρώματα σε όλο το κινητό βλέφαρο, τονισμένα μήλα με ροδαλές αποχρώσεις του ροζ και του κοραλί και bold χείλη με neon κραγιόν είναι χαρακτηριστικά που συναντάμε σε festival όπως το Coachella: είναι αυτά που θα συναντάμε και σε makeup looks το 2020 (σσ μάλιστα δεν αποκλείεται να τα δούμε και συνδυασμένα μεταξύ τους!).

Το 2020, είναι η χρονιά που αν δεν έχετε μία χρωματιστή παλέτα σκιών στο boudoir σας, πρέπει άμεσα να την προσθέσετε.

https://www.instagram.com/p/B8QcjovAjkg/

Αν δεν έχετε τολμήσει κάποιο ιδιαίτερο look από αυτά τα ιδιαίτερα και άκρως τολμηρά που συναντάτε κάνοντας scroll down στο προφίλ σας στο Ιnstagram, πρέπει την επόμενη φορά να κρατήσετε σημειώσεις και να το υιοθετήσετε!

https://www.instagram.com/p/B5-XctoDlbI/

Cool Tones are Back!

Αφού, λοιπόν, περάσαμε μία δεκαετία με εμμονή στις ζεστές αποχρώσεις και τα φυσικά τονισμένα χαρακτηριστικά του προσώπου, ήρθε η εποχή να επιστρέψουμε στους δροσερούς τόνους και να τους δώσουμε μία ευκαιρία, σε ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του προσώπου μας.

https://www.instagram.com/p/B719fyegEqm/

Από το pale γαλάζιο και το δροσερό ροζ, μέχρι το εκκεντρικό πράσινο και το έντονο κίτρινο, όλες οι παραπάνω αποχρώσεις μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στο κινητό βλέφαρο.

Συνδυάζονται άψογα και με eyeliner, στην κλασική μαύρη ή σε οποιαδήποτε άλλη απόχρωση επιθυμούμε (ενώ κάνουν το τέλειο matching με ροδαλά μήλα και όχι με κοψίματα σε φυσικό καφέ χρώμα).

Τέλος, για τα χείλη αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη. Παίξτε με τα χρώματα ξεκινώντας από το απαλό και φυσικό nude μέχρι το neon φούξια και πορτοκαλί που ταιριάζουν απόλυτα σε καλοκαιρινά looks, αλλά είναι must και για το χειμώνα!





SHARE