γυναίκα με τσάντα στην εβδομάδα μόδας
Φωτογραφία: Shutterstock
THE FALL MANI

3 σκούρες αποχρώσεις μανικιούρ που θα πρωταγωνιστήσουν το φθινόπωρο


Αν έπρεπε να επιλέξουμε μία απόχρωση, για να ορίσουμε το φθινόπωρο, τότε το γκρι θα ήταν η πρώτη επιλογή μας.

Η συγκεκριμένη εποχή χαρακτηρίζεται από σκούρες, πιο μουντές αποχρώσεις. Είναι μία εποχή που φέρει μία νοσταλγία, μία όμορφη μελαγχολία, η οποία αποτυπώνεται και στα ρούχα αλλά και το μακιγιάζ και τις beauty επιλογές μας.

Μπορντό, σκούρο πορτοκαλί και γκρι είναι χρώματα που ταιριάζουν απόλυτα στο Φθινόπωρο και είναι ουσιαστικά και τα χρώματα που πρωταγωνιστούν σχεδόν κάθε χρόνο στο μανικιούρ και το πεντικιούρ.

Το μόνο που αλλάζει είναι οι αποχρώσεις και η υφή.

Μία χρονιά μπορεί το shimmer να πρωταγωνιστεί στα βερνίκια, άλλη φορά έχουμε δει matte αποχρώσεις να κλέβουν την παράσταση, ενώ όλες οι beauty junkies θυμούνται τη δυναμική επιστροφή των nail art, πριν πέντε χρόνια.

Για φέτος, το γκρι, το μπορντώ και το σκούρο πορτοκαλί - που μερικοί το λένε καφέ -έρχονται και πάλι δυναμικά στο προσκήνιο.

Φέτος όμως, το shimmer έρχεται να προστεθεί και να κάνει πιο εντυπωσιακές τις αποχρώσεις, ενώ δε λείπουν και τα nail art, δηλαδή τα παιχνιδιάρικα σχέδια πάνω στα νύχια.

Σαφώς, η πιο βασική επιλογή είναι τα γυαλιστερά βερνίκια, όμως πάντα υπάρχουν και οι ιδιαίτερες επιλογές για όσες θέλουν να ξεχωρίσουν.

Ακολουθούν insta προτάσεις που θα σας εμπνεύσουν.

Από το κλασικό καφέ μέχρι το έντονο πορτοκαλί, η συγκεκριμένη παλέτα θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα αυτή τη σεζόν:

Το μπορντώ συνδυάζεται άψογα και με nail art:

Τέλος το γκρι είναι η απόλυτη τάση για το Φθινόπωρο του 2022. Ιδιαίτερη επιλογή το γκρι με μία δόση καφέ:

SHARE