Φωτογραφία: Getty Images
Φωτογραφία: Getty Images
VIRAL TREND

Boyfriend Blush: Η viral τάση του Tik-Tok θέλει ροδαλά μάγουλα που χαρίζουν νεανική φρεσκάδα


Το ρουζ είναι ένα από τα βασικά στοιχεία κάθε makeup look. Οι επιλογές που μπορεί να βρει κανείς στο εμπόριο είναι πολλές, όπως και οι τάσεις που υπαγορεύουν πώς να το εφαρμόσετε ανάλογα τα γούστα σας.

Είτε εφαρμόζετε το ρουζ με πινέλο, είτε χρησιμοποιείτε υγρές φόρμουλες, το ρουζ έχει τον ίδιο σκοπό, να κάνει το πρόσωπό σας να δείχνει «φρέσκο», υγιές και λαμπερό.

Αυτή τη φορά ένα trend που έχει ξετρελάνει τους χρήστες των social media ακούει στον όρο « Boyfriend Blush» και πρόκειται για μια τάση που λέει «ναι» στα κόκκινα και ροδαλά μάγουλα με φυσικό όμως αποτέλεσμα.

Μάλιστα, αξίζει να πούμε πως, οι celebrities υιοθέτησαν την τάση με μεγάλη επιτυχία στο Met Gala. Από την Tyla μέχρι τη Gigi Hadid και την Jennifer Lopez, αναδημιούργησαν την τάση και πήγαν τις εμφανίσεις τους σε άλλο επίπεδο.

Φωτογραφία: Getty Images

Boyfriend Blush: Η viral τάση του Tik -Tok

Η TikToker Mallory Osses επανέφερε τον όρο, αλλά η τάση αυτή προϋπήρχε. «Άκουσα για αυτή την τάση πριν από χρόνια. Ίσως πριν από μια δεκαετία», εξηγεί στο βίντεό της. Ξεκινώντας από τη δεκαετία του '90, το Boyfriend Blush έχει να κάνει με μια φρέσκια, φυσική εμφάνιση. Το δέρμα φαίνεται φρέσκο και νεανικό, με μια φυσική ροζ απόχρωση στα μάγουλα.

@malloryosses Replying to @Thanksbuddy What is Boyfriend Blush? 💕 #boyfriendblush #blusher #oblongface @Mallory Osses @Mallory Osses ♬ original sound - Mallory Osses

«Όταν σκέφτεσαι το Boyfriend Blush, δείτε τους νεαρούς πρίγκιπα Χάρι και Γουίλιαμ. Βλλέπετε πώς και οι δύο έχουν αυτό το υγιές κοκκίνισμα στα μάγουλα; Φαίνεται νεανικό και σπορ».

Το Boyfriend Blush έχει να κάνει με το να φαίνεται το πρόσωπό σας νεανικό και υγιές. Η τάση αφορά τόσο την τοποθέτηση όσο και το «παιχνίδι» των σκιών. Το ρουζ προορίζεται για το σημείο των μήλων ενώ συνεχίζει και στο κάτω μέρος της, χαρίζοντας ένα έξτρα «ηλιοκαμένο» αποτέλεσμα.

@raiyamarina Trying out the boyfriend blush placement trend and i loveeeee 🫶🏻 lost the footage for firsr blush but it was @Saie chilly then i went in with @Rare Beauty bliss and love #boyfriendblush #blushplacement #blush #blushhacks #blushtrend #rarebeautyblush #makeuptrend #blushtutorial #liquidblush #sunburntblush #summerblush #roundfacemakeup #roundfaceblush #palegirlmakeup #greenscreen ♬ original sound - Raiya Marina 💋

Προστίθεται επίσης ελαφρώς στους κροτάφους για ένα all-over flush. Όσο για τον τόνο που πρέπει να επιλέξετε, ιδανικά θα πρέπει να είναι ένα λαμπερό ροζ ή ένα ζεστό κόκκινο αφού η απόχρωση του ρουζ θα πρέπει να μιμείται το φυσικό κοκκίνισμα των μάγουλων.

Παρόλο που αυτή η τεχνική ρουζ μπορεί να λειτουργήσει σε όλα τα πρόσωπα, η Osses σημειώνει ότι «αν έχετε ένα πρόσωπο με ωοειδές σχήμα, η τάση Boyfriend Blush είναι σίγουρα για εσάς».

Εκείνοι με οβάλ πρόσωπα έχουν περισσότερο χώρο στα μάγουλα, οπότε το ρουζ μπορεί να μειωθεί στο κάτω μέρος του μάγουλου χωρίς να «κόβει» το πρόσωπο.

SHARE