γυναίκα άνω των 40
Φωτογραφία: Getty/ Ideal Image
NEW HAIR, NEW YOU

Τέλεια φθινοπωρινά hairlooks για τις γυναίκες άνω των 40


Ένα νέο χτένισμα, πέρα από την εμφάνιση, μπορεί να αλλάξει και τη διάθεσή σου.

Ένα χτένισμα που μας κολακεύει αλλάζει τη διάθεση, το πώς αισθανόμαστε, το πώς βλέπουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη. Μπορεί ακόμα να αλλάξει τον τρόπο που νιώθουμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι η διαδικασία είναι απλή. Αντιθέτως, για πολλές γυναίκες είναι δύσκολο να κάνουν μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά τους -είτε πρόκειται για χρώμα ή για μήκος.

Η ηλικία των 40 για τις γυναίκες είναι σπουδαία σε θέμα timing. Είναι μία ηλικία που η αυτοπεποίθηση βρίσκεται στα ύψη, αφού καθώς τα χρόνια περνούν γνωρίζουμε πραγματικά τον εαυτό μας και με αυτή την αυτοανακάλυψη έρχεται μια αίσθηση αυτοπεποίθησης που προσφέρεται ιδιαίτερα για να τολμήσουμε ένα νέο χτένισμα.

Οι προτάσεις που ακολουθούν είναι από την celebrity stylish Kendall Dorsey, η οποία προτείνει το ιδανικό hairstyle για γυναίκες άνω των 40 και όχι μόνο.

Το Lob

Το lob έχει κάνει τη μετάβαση από την τάση στο κλασικό και είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί, αφού είναι ένα σούπερ κολακευτικό hairstyle. Πείτε ναι στον όγκο, ζητώντας από τον κομμωτή σας χαμηλά φιλαρίσματα.

Κοντό, ανάγλυφο bob με αφέλειες

Αν είστε από εκείνες που περιποιείστε τα μαλλιά σας το πρωί, τότε αυτό είναι το πιο stylish χτένισμα. Προσθέστε προϊόν στις άκρες για να δώσετε κίνηση στο bob και χτενίστε τις αφέλειες να έχουν την ίδια φορά. Προτιμήστε να κάνετε φράντζα στο πλάι, έτσι θα πετύχετε την ανάδειξη των χαρακτηριστικών του προσώπου σας. Αν πάλι έχετε έντονες ρυτίδες στα μάτια ή στο μέτωπο, τότε προτιμήστε μακριές αφέλειες για να τις κρύβουν ελαφρώς.

Curtain Bangs

Εμπνευσμένο από την Brigitte Bardot, αυτό το στιλ θα ανοίξει το πρόσωπό σας και θα αναδείξει την πιο femme fatale πλευρά σας. Οι αφέλειες γίνονται με χωρίστρα στη μέση ή στο πλάι, ενώ τα μαλλιά ανεξάρτητα από το μήκος τους πρέπει να έχουν κίνηση.

Long Waves

Υπάρχει ο μύθος ότι όσο μεγαλώνεις δεν μπορείς να έχεις μακριά μαλλιά. Φυσικά και δεν είναι αλήθεια. Τα μακριά κυματιστά μαλλιά ταιριάζουν σε γυναίκες κάθε ηλικίας. Πείτε ναι στα φιλαρίσματα για να έχει το μαλλί σας τον σωστό όγκο και υφή.

SHARE