Μοντέλα μπροστά στον φακό με ροζ σκιά
Φωτογραφία: Shutterstock
EYE SHADOW

Αυτή η σκιά ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και δημιουργεί υπέροχα eye makeup look


Το ροζ είναι το χρώμα που θα πρωταγωνιστήσει στο μακιγιάζ των ματιών για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2021.

Η ροζ σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο δημιουργεί το πιο απλό και εύκολο μακιγιάζ. Το makeup look θα ισορροπήσει άψογα, αν προσθέσουμε μαύρη μάσκαρα στις βλεφαρίδες και ζωηρό χρώμα στα μάγουλα.

Αν θέλετε να προσθέσετε retro vibes στο μακιγιάζ των ματιών με ροζ σκιά, μπορείτε να την εφαρμόσετε σε όλο το κινητό βλέφαρο και να προσθέσετε μαύρο ή καφέ eyeliner στις ρίζες των βλεφάρων ή στην εξωτερική γωνία του ματιού για cat-eye αποτέλεσμα.

Οι λάτρεις του smokey μπορούν να τολμήσουν ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ στις αποχρώσεις του ροζ: ξεκινάμε με την πιο ανοιχτή απόχρωση στις εσωτερικές κόγχες των ματιών και ολοκληρώνουμε με την πιο σκούρα στις εξωτερικές γωνίες αλλά και στις κάτω ρίζες των βλεφάρων για να δώσουμε ένταση.

Ένα ακόμη εντυπωσιακό και εύκολο μακιγιάζ είναι η ροζ σκιά συνδυασμένη με καφέ, σβησμένο μολύβι στις ρίζες των βλεφάρων. Δε χρειάζεται να έχουμε ταλέντο στην εφαρμογή μολυβιού στις ρίζες των βλεφάρων, ούτε να το εφαρμόσουμε με απόλυτη ακρίβεια.

Εφόσον θα το σβήσουμε για να δώσουμε βάθος, δε μας νοιάζει να τοποθετηθεί σωστά. Σημαντική λεπτομέρεια να εφαρμόσουμε τη ροζ σκιά στην αρχή για να μη σβήσουμε το μολύβι.

Το συγκεκριμένο look συνδυάζεται με μαύρη αλλά και καφέ μάσκαρα στις βλεφαρίδες.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ανεξάρτητα από το μακιγιάζ ματιών που θα επιλέξουμε, με πρωταγωνιστή τη ροζ σκιά, για να υπάρχει ισορροπία στο look θα πρέπει να προσθέσουμε χρώμα ροζ, κοραλί ή σε αποχρώσεις του καφέ, φυσικούστα μήλα αλλά και στα χείλη. Μπορούμε να επιλέξουμε από το διάφανο nude και nude pink, μέχρι το πιο εντυπωσιακό κόκκινο ή burgundy κραγιόν. Η ροζ σκιά είναι ένα πασπαρτού προϊόν που δημιουργεί τρομερούς συνδυασμούς.

Για το καλοκαίρι, η ροζ σκιά με shimmer-glitter είναι ιδανική επιλογή. Μπορείτε να την συνδυάσετε όπως περιγράψαμε παραπάνω ή να πειραματιστείτε με άλλα χρώματα και να δημιουργήσετε ένα colourful look που θα κάνει αντίθεση με το μαύρισμα.

Η ροζ σκιά πρωταγωνιστεί στα social media και κυρίως σε προφίλ διάσημων makeup artist, όπου καθένας δίνει τη δική του εκδοχή για τον ιδανικό συνδυασμό. Περιηγηθείτε στo newsfeed και υιοθετήστε το look που ταιριάζει καλύτερα στα δικά σας χαρακτηριστικά και στο προσωπικό σας στιλ.

SHARE