Γυναίκες στο δρόμο
Φωτογραφία: Getty Images/Ideal Image
LOB: LONG BOB

Το ιδανικό κούρεμα για να υποδεχτούμε το νέο έτος -Δεν χρειάζεται ιδιαίτερο styling για να δείχνει εντυπωσιακό


Είστε και εσείς σε λίστα για ραντεβού με τον κομμωτή σας, για να ανανεώσετε τα μαλλιά σας;

Προσωπικά έχω ήδη στείλει μήνυμα στο Ιnstagram του κομμωτηρίου μου κι έχω ζητήσει να μπω σε λίστα. Η αλήθεια είναι ότι μια μικρή αλλαγή την χρειαζόμαστε όλοι αυτή την περίοδο.

Υπάρχει ένα μήκος στα μαλλιά που είναι ιδανικό για εσάς που δεν θέλει να ξοδεύετε πολύ χρόνο στο στιλιζάρισμά τους. Αυτό δεν είναι άλλο από το (sexy) long bob.

Kourtney Kardashian, Alexa Chung και Victoria Beckham είναι μόλις 3 από τις δικές μου αγαπημένες διάσημες γυναίκες που επιβεβαιώνουν πόσο sexy και απόλυτα femme fatale είναι το συγκεκριμένο μήκος μαλλιών.

Δεν είναι κοντό σαν το bob, αλλά ούτε μακρύ. Αυτό σημαίνει ότι είτε ίσια, είτε σπαστά από ψαλίδι, τα μαλλιά «γράφουν» ωραία.

Αν, όμως, δεν είστε σε mood να δημιουργήσετε ευφάνταστα χτενίσματα, δεν έχετε παρά να επιλέξετε ένα sexy, ανάλαφρο messy look.

Μετά το μπάνιο, αναποδογυρίστε το κεφάλι σας και στεγνώστε τα μαλλιά σας. Ενώ τα στεγνώνετε με το πιστολάκι, δίνετε κίνηση με τα δάχτυλα σας, τσαλακώνοντας τα με ανοδικές κινήσεις. Ενισχύστε το σπάσιμο με gel ή salt spray και τελειοποιήστε με ελάχιστη λακ αν χρειαστεί.

Το lob σας θα έχει μία φυσική, ανάλαφρη κίνηση. Ένα hair look sexy και εντυπωσιακό, με νεανικό χαρακτήρα. Ιδανικό για κάθε σεζόν και κάθε εποχή.

Μην ξεχνάτε ότι ένα hair clip ή ένα headband μπορεί να προσθέσει τον festive χαρακτήρα που αναζητάμε αυτή την εποχή.

SHARE