γυναίκα στην εβδομάδα μόδας
Φωτογραφία: Shutterstock
ΜΑΛΛΙΑ

Το 90s κούρεμα που επιστρέφει δυναμικά στα μακριά μαλλιά


Αναρωτιέμαι αν ήρθε ο καιρός να ξεχάσουμε το κοντό καρέ και να αναζητήσουμε μακριά, πλούσια μαλλιά.

Αυτή ήταν και η ερώτηση που έκανα στην κομμώτρια μου, όταν πήγα πριν λίγες ημέρες να κουρευτώ. Όπως μου είπε η ίδια, το καρέ δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από τη μόδα γιατί απλά είναι μία all time classic επιλογή. Απλά φέτος έχει κίνηση, έχει αέρα, δεν είναι αυστηρό. Επιπλέον φέτος τα μακριά μαλλιά κάνουν το πιο δυνατό come back τους και είναι πιο sexy από ποτέ.

Η sexy πινελιά στηρίζεται κυρίως τις 90’s επιρροές. Ασύμμετρα φιλαρίσματα και αραιωμένες άκρες δυναμώνουν περισσότερο τον όγκο στις ρίζες και δίνουν κίνηση και αέρα στις άκρες.

Η μόνη διαφορά με τη δεκαετία του 90, είναι ότι το 2021 τα φιλαρίσματα δεν έχουν τεράστια διαφορά στα μήκη. Σβήνουν ομοιόμορφα και στο τέλος τα μαλλιά κάνουν μύτη και δεν είναι σε ένα αυστηρό μήκος.

Οι διάσημες που προτιμούν μακριά μαλλιά είναι πολλές και οι περισσότερες προτιμούν το ατημέλητο στιλ. Το απόλυτα στιλιζαρισμένο hairstyle αλλά και το αυστηρό ίσιωμα ανήκει στο παρελθόν. Ακόμα και γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας θέλουν τα μαλλιά τους να έχουν κίνηση, να είναι ελεύθερα και να μην είναι επιτηδευμένα.

Οι τέλειες μπούκλες, τα αυστηρά πιασίματα με τις τέλειες φράντζες και τα αυστηρά τραβηγμένα προς τα πίσω μαλλιά, το απόλυτο ίσιωμα σαν να έχουμε κάνει κεράτινη είναι για ιδιαίτερες περιστάσεις που θέλουμε πιο classic look.

Για την καθημερινότητα δουλεύουμε το salt spray στις άκρες και δίνουμε κίνηση, τα στεγνώνουμε απλά με το πιστολάκι αφήνουμε το φυσικό σπάσιμο που κάνουν και αν χρειαστεί το ενισχύουμε με το κατάλληλο προϊόν μαλλιών, ενώ αν θέλουμε να τα πιάσουμε προτιμάμε να μην τα σηκώνουμε όλα επάνω, αλλά τα μισά και φυσικά σε ατημέλητο στιλ.

Hairlooks τόσο sexy, με νεανικό αέρα που αναμφισβήτητα ταιριάζουν απόλυτα το καλοκαίρι με τη μαυρισμένη επιδερμίδα μας. 

Επισκεφθτείτε τον κομμωτή σας και ζητήστε του να δώσει κίνηση, αέρα, να παίξει με τα μήκη στα μαλλιά δημιουργώντας φιλαρίσματα και ακολουθήστε την πιο sexy τάση της εποχής, στο hairstyle.

TIP!: Σημαντική λεπτομέρεια, οι μπροστινές τούφες των μαλλιών. Επιλέξτε ανάμεσα σε μακριά, curtain bangs ή απλά δημιουργήστε πιο κοντά μήκη μπροστά.

SHARE