Βρείτε την απόχρωση που ταιριάζει στον τόνο της επιδερμίδας σας/Photo:Shutterstock
Street Style Look
TOP HAIR COLOR

Αυτές είναι οι top αποχρώσεις μαλλιών για τον χειμώνα -H επόμενη βαφή που θα επιλέξετε


Όταν πρόκειται για μαλλιά και για τάσεις, στην πραγματικότητα τίποτα δεν είναι εκτός.
Σε γενικές γραμμές, τα φυσικά χρώματα είναι top beauty trend, αυτό όμως συμβαίνει γιατί το natural look έχει επιστρέψει δυναμικά, στο γυναικείο look.

Χάρη στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πιο δημοφιλές το Instagram, είναι εύκολο να διαπιστώσει κανείς ποια είναι τα top trends. Και αν παρατηρήσετε, οι περισσότερες celebrities επιστρέφουν στο φυσικό τους χρώμα. Επιλέγουν βαφές που πλησιάζουν στη φυσική τους απόχρωση.

Και κάπως έτσι γεννιούνται οι τάσεις

Με επίκεντρο τις διάσημες σταρ του πλανήτη και τους δημιουργικούς ανθρώπους από τους οποίους περιστοιχίζονται, κάθε σεζόν λανσάρεται και μία (τουλάχιστον) νέα τάση. Κάπως έτσι έχουμε καταλήξει στις βαφές μαλλιών που είναι must για τον χειμώνα του 2020.

Ευτυχώς για εμάς, αυτές οι αποχρώσεις είναι βατές για τις μεσογειακές γυναίκες.

Dirty Brunette

https://www.instagram.com/p/B3-qsAABCKT/

Δεν υπάρχει μόνο το dirty blonde, φέτος είναι must και το dirty brunette. "Νομίζω ότι θα δούμε αρκετά αυτή την τάση το 2019", λέει η hairstylist Riawna Capri από το Nine Zero One Salon του Λος Άντζελες. Εξηγεί ότι η απόχρωση είναι ένα φυσικό καστανό που ενσωματώνει σκούρες, ξανθές τούφες.

Faded Pastel

https://www.instagram.com/p/B01LXrDherg/

Είναι αποχρώσεις που έχουμε δει να πρωταγωνιστούν στα μαλλιά των Kardashians. Ο κομμωτής Andrew Fitzsimons προτίμησε για την Khloe Kardashian, την ανοιχτόχρωμη ροζ απόχρωση χρησιμοποιώντας μία προσωρινή βαφή μαλλιών. "Έχω παίξει με τα spray βαφών τα τελευταία χρόνια και έχω τόσο εντυπωσιαστεί από το αποτέλεσμα, που το προτείνω σε κάθε γυναίκα να το χρησιμοποιεί και να παίζει με το χρώμα των μαλλιών της."

Living Coral

https://www.instagram.com/p/B3fIHoEgjA9/

Είναι μία απόχρωση ελαφρώς εκκεντρική και μοντέρνα. Στις ξανθές και ανοιχτόχρωμες τρίχες, θα βγει ένα ελαφρύ ροδακινί, στις καστανές θα κοραλίσει περισσότερο και θα είναι πιο έντονο και εκκεντρικό το αποτέλεσμα.
Reminder: Μην ξεχνάτε ότι το κοραλί,"Living Coral" ήταν το χρώμα της Pantone για το 2019.

Dark Blonde

https://www.instagram.com/p/B4bsa1kg0t0/

Υπάρχουν τόσες πολλές τέλειες σκούρες ξανθές αποχρώσεις που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή, που είναι δύσκολο να επιλέξει κάποιος ένα αγαπημένο. Το must χρώμα της επόμενης σεζόν είναι ένας συνδυασμός ζεστών αποχρώσεων ξανθού και καστανού. Ο hairstylist, Amy McManus, λέει ότι το συγκεκριμένο χρώμα μαλλιών γίνεται καλύτερο όταν βγαίνει η ρίζα και αποκαλύπτεται το φυσικό χρώμα κάθε γυναίκας!

SHARE