Φωτογραφία: Emilie Tømmerberg/instagram
Φωτογραφία: Emilie Tømmerberg/instagram
BEAUTY HACK

Πώς να βάλεις σωστά το bronzer -Το beauty τρικ για τέλειο makeup look


Αν δεν είσαι φανατική του μαυρίσματος, ένα καλό bronzer μπορεί να δώσει στο πρόσωπό
σου μια ηλιοκαμένη αίσθηση που μαγνητίζει τα βλέμματα. 

Τα bronzers χρησιμοποιούνται για να δώσουν στο δέρμα σου μια αίσθηση φυσικού καλοκαιρινού μαυρίσματος, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνα τους ή και σε συνδυασμό με το contouring. Αυτό που μπορεί επίσης να κάνει ένα καλό bronzer είναι να τονίσει τα ζυγωματικά και να δώσει την ψευδαίσθηση των γωνιών.

Τα bronzers μπορούν να χρησιμοποιηθούν μετά την ενυδατική σου κρέμα ή πάνω από το makeup, στα σημεία που θέλεις να δώσεις μια φυσική ηλιοκαμένη όψη. Εφαρμόζεις δηλαδή το beauty προϊόν στα σημεία που σε μαυρίζει φυσικά ο ήλιος, όπως τα μάγουλα, το πηγούνι, το μέτωπο και το ντεκολτέ σου, και είσαι έτοιμη για έξοδο.

Εμείς βρήκαμε ένα βίντεο στο Instagram που δείχνει πώς να τοποθετήσεις το bronzer στα ζυγωματικά σου για τέλειο αποτέλεσμα.

Πώς να βάλεις σωστά το bronzer -Το beauty τρικ για τέλειο makeup look

Το bronzer είναι ένα προϊόν μακιγιάζ που σου χαρίζει πρόσωπο με όψη φυσικού μαυρίσματος, όπως ακριβώς θα συνέβαινε αν μαύριζες φυσικά από τον ήλιο το καλοκαίρι. Βέβαια, για να το πετύχεις αυτό, χρειάζεται να το τοποθετήσεις στα σωστά σημεία και σε τόση ποσότητα, ώστε το αποτέλεσμα να μην φαίνεται υπερβολικό επάνω σου.

Εμείς βρήκαμε ένα βίντεο στο Instagram το οποίο δείχνει πώς να το τοποθετήσεις σωστά στα ζυγωματικά σου. Αυτό που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να σχηματίσεις μια γωνία με τα δάχτυλά σου (τον αντίχειρα και τον δείκτη), όπως θα δεις στο παρακάτω βίντεο:

Ένα συχνό λάθος που χρειάζεται να αποφύγεις κατά την εφαρμογή του bronzer είναι η χρήση μεγάλης ποσότητας του προϊόντος. Επίσης καλό είναι να χρησιμοποιήσεις το κατάλληλο πινέλο εφαρμογής για να απλώσεις το bronzer σου σωστά. 

SHARE