ξανθά μαλλιά
Φωτογραφία: Getty/ Ideal Image
THE BLONDE STYLE

3 ξανθές αποχρώσεις για τα μαλλιά που αναδεικνύουν τη μαυρισμένη επιδερμίδα


Καθώς οδεύουμε στην καρδιά του καλοκαιριού, η αναζήτηση για το τέλειο χρώμα μαλλιών που θα ταιριάξει με τη μαυρισμένη μας επιδερμίδα είναι από τα πιο hot beauty θέματα.

Τους τελευταίους μήνες, η κυρίαρχη τάση στις βαφές μαλλιών ήθελε αποχρώσεις που ταιριάζουν στο φυσικό μας χρώμα. Κάτι που απαιτούσε ελάχιστες επισκέψεις στον κομμωτή μας. Τους καλοκαιρινούς μήνες, ωστόσο, οι ξανθές αποχρώσεις είναι πρώτες στην προτίμηση. Είναι ίσως η πιο sexy και cool τάση στα μαλλιά της καλοκαιρινής σεζόν και όπως, αποκαλύπτουν αρκετές γυναίκες, ανεβάζει τη διάθεση, ενώ δένει απόλυτα με την bronze επιδερμίδα του καλοκαιριού.

Πολλές γίνονται κατάξανθες, ενώ είναι και άλλες που τους αρκεί ένα απαλό balayage ή ombre.

Εξίσου δυνατή τάση, τα highlights ή αλλιώς οι ανταύγειες, οι οποίες επιστρέφουν δυναμικά.

Όποια και αν είναι η διάθεση σας, για να αλλάξετε το χρώμα των μαλλιών σας, σε μία πιο ξανθιά απόχρωση, παρακάτω συγκεντρώσαμε τις πιο δροσερές καλοκαιρινές προτάσεις για να δοκιμάσετε.

Προτάσεις sexy, ιδανικές για bronze επιδερμίδες, για να ανεβάσουν την αυοπεποίθησή σας στα ύψη, ιδανικές για τις καλοκαιρινές σας διακοπές και όχι μόνο.

Soft οmbre, για όσες δεν θέλουν τολμηρή αλλαγή. Μία τέλεια επιλογή για καστανές που θέλουν να φωτίσουν το πρόσωπό τους.

Melted pecan ή αλλιώς η απαλή ξανθιά απόχρωση που επιλέγει η αγαπημένη Hailey Bieber. Είναι ένας συνδυασμός από ανταύγειες σε μικρές τούφες που μπλέκονται άριστα σε καστανές ή πιο ξανθές ρίζες.

The classic blonde ή αλλιώς το πιο κλασικό ξανθό. Είναι το κλασικό χρώμα που θυμίζει κάτι από Old Hollywood εποχή και όπως έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερο άρθρο, επιστρέφει δυναμικά. Αν δεν είστε ξανθιά και σκέφτεστε να το τολμήσετε, ετοιμαστείτε για μία super sexy και bold αλλαγή.

SHARE