στιλάτη γυναίκα στην Εβδομάδα Μόδας
Φωτογραφία: Shutterstock
HAIRCUTS

Στιλάτα κουρέματα για τις γυναίκες άνω των 50 που είναι τάση αυτό το φθινόπωρο


Αν έχετε ξεκινήσει να βάζετε tick στην to-do-list σας για τον φετινό χειμώνα και σας έχει μείνει το κούρεμα των μαλλιών σας, οι 5 προτάσεις που ακολουθούν θα σας κάνουν να κλείσετε άμεσα ραντεβού στον κομμωτή σας.

Για το 2021, οι δεκαετίες του '80 και του '90 επιστρέφουν δυναμικά, στον τομέα του hairstyle. Όλα είναι πιο έντονα, οι γραμμές, τα μήκη, τα φιλαρίσματα, ενώ τα μακριά μήκη επιστρέφουν δυναμικά, αφήνοντας στην άκρη το καρέ.

Ξεχάστε τα κλασικά, ξεχάστε τα στημένα, ξεχάστε την απόλυτη γεωμετρία και πείτε «ναι» στο ασύμμετρο, στις άγριες υφές, στα ανέμελα, χαλαρά χτενίσματα -τα οποία φυσικά απαιτούν τα κατάλληλα φιλαρίσματα για να αναδειχθούν.

Επιλέξαμε 5 top προτάσεις, ιδανικές και για γυναίκες άνω των 50, που αναζητούν το πιο chic and classy look. Κουρέματα που δεν απαιτούν ιδιαίτερο hairstyle και θα σας κάνουν να δείχνετε περιποιημένες και εντυπωσιακές χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Τα μακριά μαλλιά έχουν επιστρέψει, για να είμαστε μέσα στις τάσεις όμως, θέλουμε ασύμμετρα μήκη, έντονα φιλαρίσματα και κίνηση στις άκρες:

Δεν μπορούμε να μην προσθέσουμε το καρέ, το οποίο έρχεται σε δεύτερη μοίρα φέτος. Για τους λάτρεις ωστόσο του συγκεκριμένου classic κουρέματος, προτείνουμε ένα μήκος και μάκρος που πλαισιώνει το πρόσωπο:

Μαζί με τα φιλαρίσματα επιστρέψανε και οι αφέλειες. Είναι άλλωστε δύο τάσεις που πάνε μαζί. Οι αφέλειες είναι μία επιλογή ιδανική για γυναίκες με σγουρά μαλλιά, ωστόσο ταιριάζει απόλυτα και σε όσες έχουν λεπτά χαρακτηριστικά προσώπου:

Για τις πιο κλασικές, η τάση επιβάλλει φιλαρίσματα χαμηλά που ουσιαστικά αραιώνουν τις άκρες και μαλλιά μέχρι το ύψος των ώμων σε ένα μήκος:

Με έντονες αναφορές από τα 80's, οι ιδιαίτερες φράντζες και τα ασύμμετρα μήκη δημιουργούν ένα ιδιαίτερο hairstyle που αναμφισβήτητα δεν θα περάσει απαρατήρητο:

SHARE