γυναίκα με γαλάζιο φόρεμα
Φωτογραφία: AP Images
EYEBROWS

Τα eyebrow trends που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας το 2022


Χάρη στις τάσεις του TikTok, η πλήξη που ζήσαμε τα τελευταία δύο χρόνια της πανδημίας, φεύγει και πλέον ανακαλύπτουμε καθημερινά νέες και ανατρεπτικές προτάσεις στον τομέα της ομορφιάς και όχι μόνο.

Στο κομμάτι του μακιγιάζ, τα φρύδια αποτελούν και πάλι σημείο αναφοράς, είτε πρόκειται για απαλό ή για έντονο makeup look. 

Για το 2022, τα φρύδια αποκτούν χρώμα αλλά και εντυπωσιακά σχήματα. Προτάσεις που έρχονται να καλύψουν τα γούστα των πιο εκκεντρικών αλλά και των πιο κλασικών. 

Με τη βοήθεια των social media και των κορυφαίων makeup και brow artists, συγκεντρώσαμε οκτώ από τις μεγαλύτερες τάσεις φρυδιών που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας, το 2022. 

Οι μεγαλύτερες τάσεις στα φρύδια το 2022 θα είναι οι εξής:

Not-so-Perfect: Οι τάσεις των φρυδιών του 2022 ταξιδεύουν πίσω στον χρόνο μερικές δεκαετίες, γυρίζοντας σε μια πιο φυσική προσέγγιση. Τα φρύδια είναι πιο θηλυκά αλλά φυσικά. Απαλά, χωρίς αιχμηρά τόξα και γωνίες και φυσικά, χωρίς να έχουμε πειράξει και την παραμικρή παράταιρη τρίχα.

The Eyebrow Lift: Αν κάτι καταλάβαμε τον τελευταίο χρόνο και τονίσαμε αρκετές φορές, είναι ότι τα φρύδια πρέπει να έχουν ανοδική φορά. Όσο μακριές και αν είναι οι τρίχες μας, τις θέλουμε με φορά προς τα πάνω. Χρησιμοποιώντας ένα βουρτσάκι φρυδιών, δίνουμε ανοδική φορά, δημιουργώντας brow lift εφέ.

Διάφανα φρύδια: Φρύδια που σχεδόν δε φαίνονται αφού είναι βαμμένα στο χρώμα του δέρματος ή κατάλευκα. Το σχήμα τους δεν αλλάζει, παραμένει πλούσιο και φαρδύ, όμως η απόχρωση είναι εκκεντρική και το αποτέλεσμα σίγουρα ασυνήθιστο.

Colored Eyebrows: Και εάν τα διάφανα σας ακούγονται κάπως "too much", τότε μπορείτε να επιλέξετε όποια απόχρωση σας ταιριάζει. Από μεταλλικές αποχρώσεις, μέχρι έντονα ή απαλά παστέλ.

SHARE