Γυναίκα με καρέ μαλλιά
Φωτογραφία: Shutterstock
HAIR TRENDS 2021

Tα hair trends του 2021: Το κούρεμα, το χρώμα μαλλιών και το styling που θα επιλέξουμε


Πιθανότατα να μην ασχοληθήκατε ιδιαίτερα με το styling των μαλλιών σας την χρονιά που πέρασε. Η καθημερινότητα που διαμόρφωσε η πανδημία περιόρισε την επαφή με τους hair experts και έκανε την περιποίηση των μαλλιών ένα diy project.

Το 2021, ελπίζουμε να είναι μια καλύτερη χρονιά, με περισσότερες δυνατότητες για πειραματισμούς με τα μαλλιά μας. Στόχος, μια εμφάνιση που θα μας ικανοποιεί σε όλα τα επίπεδα.

Από αφέλειες -που έχουν κάτι από την αίγλη των 60’s-, μέχρι το ιδιαίτερο shaggy κούρεμα, παρακάτω ακολουθούν τα μεγαλύτερα hair trends του 2021.

Επιλέγουμε αυτό που ταιριάζει στο στιλ μας, στα χαρακτηριστικά του προσώπου μας και ζητάμε από τον κομμωτή μας να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και να μας χαρίσει το πιο εντυπωσιακό hairstyle.

Super Shaggy:

Το shag κούρεμα θα φτάσει στα άκρα το 2021. Η φετινή version είναι περισσότερο mullet-y από πριν, ωστόσο, εξακολουθεί να είναι εντελώς rock & chic.

'60s Bangs:

Αφέλειες σε ίσια γραμμή συνδυάζονται με απαλό lzayering στις τούφες γύρω από το πρόσωπο.

Το νέο sexy ανδρόγυνο:

Το κούρεμα της Demi Lovato ήταν αυτό που έκανε αίσθηση περισσότερο από κάθε άλλο στο εξωτερικό. Ένα κοντό, ξανθό pixie look είναι ιδανικό για το νέο έτος.

Τα πιο πρωτότυπα hair colors:

Οι απροσδόκητες αποχρώσεις φαίνονται ιδιαίτερα εντυπωσιακές όταν είναι περιορισμένες. Ο κομμωτής σας μπορεί να βοηθήσει στη λεύκανση των σκούρων μαλλιών, με αποτέλεσμα τα έντονα χρώματα να γράψουν εξαιρετικά.

Το κλασικό bob:

Ένα αυστηρό, ίσιο bob μπορεί να είναι δύσκολο να το διατηρήσετε γιατί απαιτεί συνεχή περιποίηση, ωστόσο είναι ένα από τα πιο sexy και παράλληλα  classy hair looks που μπορείτε να επιλέξετε.

SHARE