Χέιλι Μπίμπερ
Φωτογραφία: Getty Image/ideal image
COLOR TREND

Αντίο όμπρε: Η νέα τεχνική βαφής που έχει ξετρελάνει τις πιο στιλάτες celebrities


Κάθε τόσο και μια νέα τάσηστα μαλλιά ξεπηδά από το Instagram.

Celebrities, it girls και fashionistas είναι από τις πρώτες που σπεύδουν να υιοθετήσουν τα νέα hair trends, δίνοντας το σύνθημα για να τα βλέπουμε παντού.

Μία από τις νέες τάσεις στο χρώμα μαλλιών ονομάζεται «base breaking» που αναμένεται να γίνει hot μέσα στην τρέχουσα σεζόν.

Πρόκειται στην ουσία για μια τεχνική χρώματος που χρησιμοποιείται για να μαλακώσει την αντίθεση ανάμεσα στο χρώμα της βάσης και αυτό της ανταύγειας, ώστε να μην είναι τόσο έντονο.

Είναι μια νέα βερσιόν του δημοφιλούς όμπρε, μόνο που ξεκινά πιο πάνω στα μαλλιά.

Είναι μια μετάβαση από το μπαλαγιάζ στις πιο παραδοσιακές ανταύγειες αλλά με μια «μουτζουρωμένη» ρίζα που ονομάζεται «base breaker», η οποία δημιουργεί μια ήπια μετάβαση στο χρώμα -λιγότερο «σκληρή» από την κλασική ανταύγεια.

Χέιλι Μπίμπερ
Χέιλι Μπίμπερ /Φωτογραφία: AP

Αυτό το hairstyle είναι πολύ διακριτικό και low-key και χρειάζεται ελάχιστη συντήρηση, έτσι είναι τέλειο για κάποια που δεν προλαβαίνει να πηγαίνει συνέχεια στο κομμωτήριο. Πάει τέλεια με οποιαδήποτε απόχρωση ανταύγειας κι αν έχεις, από ξανθιά έως κόκκινη. Για πιο φυσικό εφέ, ζήτα στον κομμωτή σου το δεύτερο χρώμα να ξεκινά λίγο πιο κάτω από τη ρίζα.

J. Lo
J. Lo /Φωτογραφία: AP

Μια διακριτική προσέγγιση είναι αυτή της Χέιλι Μπίμπερ αλλά και της Τζένιφερ Λόπεζ όπου δεν φαίνεται η διαφορά και η μετάβαση από το ένα χρώμα στο άλλο. Επίλεξε ένα χρώμα κοντά στη φυσική σου βάση για πιο «μαλακό σπάσιμο».

Dua Lipa
Dua Lipa /Φωτογραφία: AP

Φυσικά, υπάρχει και η πιο bold και έντονη προσέγγιση όπως αυτή της Dua Lipa. Σε αυτή την περίπτωση, επιλέγεις μια πιο σκούρα απόχρωση από το φυσικό σου χρώμα ενώ οι ανταύγειες είναι σε πιο έντονο χρώμα όπως κόκκινο ή ξανθό.

SHARE