Γυναίκα με μολύβι ματιών
Τα σταθερά μολύβια της αγοράς / Φωτογραφία: Shutterstock
ΤΑΔΕ ΕΦΗ

Tα μολύβια ματιών που μένουν στη θέση τους -Σταθερά, δεν τρέχουν, έχουν τέλειο αποτέλεσμα


Δεν είναι μυστικό, ούτε νέο: Το μολύβι ματιών που μένει εκεί που το τοποθετείς για ατελείωτες ώρες είναι μια πολυπόθητη κατάκτηση, που πάντα αναζητάς.

Βλέπεις κάθε μολύβι ματιών αναδεικνύει άλλοτε περίτεχνα κι άλλοτε αυθόρμητα τη δυναμική στο βλέμμα σου. Ένα βλέμμα που εκφράζει με κάθε τρόπο συναισθήματα κι επιθυμίες. Συζητήσεις με ειδικούς του μακιγιάζ αποδεικνύουν όλα αυτά τα χρόνια ότι η σταθερότητα των μολυβιών ματιών δεν εξαρτάται τόσο από τη σύνθεση αυτών, αλλά από το πώς εσύ τα χρησιμοποιείς.

Για την ιστορία, τα ΤΕΛΕΙΑ μολύβια ματιών που τόσο αρέσουν είναι έντονα στο χρώμα, μαλακά στο άγγιγμα και σταθερά στο αποτέλεσμα. Τα μαλακά μολύβια όμως δεν είναι πάντα τα πιο σταθερά αν κι είναι σίγουρα τα πιο ευέλικτα. Για να διατηρήρεις λοιπόν τη γραμμή σταθερή κι ακλόνητη επιβεβαίωσε αρχικά ότι κάνεις όλα όσα ξέρεις για να υπερέχεις με το βλέμμα σου.

Άφησε πίσω σου αυτές τις μουτζούρες και τους παράξενους μαύρους κύκλους που δημιουργούνται από τα μολύβια κι όχι από την κούραση. Λίγη γνώση, απλή τεχνική και σίγουρα η καθημερινή πρακτική μπορούν να δώσουν στα μολύβια ματιών που χρησιμοποιείς μια αλλιώτικη εφαρμογή – σίγουρα πιο σταθερή. 

• Χρησιμοποίησε το μολύβι όταν είναι καλά ξυσμένο, προκειμένου να αποδώσει το σωστό αποτέλεσμα σε ένταση και διάρκεια.
• Τα μολύβια ματιών που εφαρμόζεις σύριζα στις βλεφαρίδες για να μην σου τρέξουν θέλουν λίγη πούδρα πριν – κάτω από τα μάτια.

Tώρα, τσέκαρε εδώ ένα δικό μου top 3 με μολύβια ματιών, που κατά τη γνώμη μου είναι σταθερά κι αξεπέραστα στο χρόνο.

Sephora Collection, Eeyeliner Retractable Waterproof


Sephora Collection, Eeyeliner Retractable Waterproof

Αδιάβροχο μηχανικό μολύβι εξαιρετικής ακρίβειας με ενσωματωμένο σφουγγαράκι σβησίματος και ξύστρα. Η πλούσια υφή του επιτρέπει στη μύτη του να γλιστρά στο περίγραμμα του ματιού, ενώ η άκρη του με το σφουγγαράκι επιτρέπει το σβήσιμο της γραμμής που θες να πετύχεις.

Maybelline New York, Tattoo Liner Gel Pencil

Με υπέροχη υφή τζελ, αυτό το μολύβι είναι εύκολο στην εφαρμογή και χαρίζει έντονο τελείωμα που διαρκεί. Χάρη στην αδιάβροχη σύνθεσή του, το αποτέλεσμα δεν "μουτζουρώνει" και παραμένει σταθερό έως και 36 ώρες.

Laura Mercier, Kajal d’Orient Noir SuprêmeΓια το πιο τέλειο και δραματικό smoky eye look δεν υπάρχει τίποτα ωραιότερο από ένα Kajal μολύβι σαν αυτό. Ό,τι πιο μαλακό και σταθερό μπορείς να έχεις με τέλεια και πανεύκολη εφαρμογή.

SHARE