Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
QUEEN OF STYLE

Elegant Λετίθια -H βασίλισσα φόρεσε το χρώμα του φθινοπώρου με τον πιο κομψό τρόπο


Οι γυναίκες που βρίσκονται στο προσκήνιο και έχουν βήμα στη δημόσια ζωή δεν μπορούν εύκολα να αποφύγουν την κριτική που έχει στο επίκεντρο το στιλ τους.

Αυτές που καταφέρνουν να ισορροπούν ανάμεσα στο κλασικό στιλ και τις τρέχουσες τάσεις της μόδας, μας κερδίζουν με τις εμφανίσεις τους. Μία από αυτές τις γυναίκες είναι και η βασίλισσα Λετίθια.

Η πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της συνδύασε με έναν αρμονικό τρόπο, trends της σεζόν που βρίσκονται σε συμφωνία με την κομψότητα.

H Bασίλισσα του στιλ λατρεύει τις μίντι φούστες και εκείνες τις «ανταποδίδουν» την αδυναμία που τους δείχνει με το να την κολακεύουν.

Flower power! Η βασίλισσα Λετίθια επέλεξε μια floral φούστα και την συνδύασε με ένα μακρυμάνικο τοπ σε μία από τις τοπ αποχρώσεις της σεζόν.

Σε προηγούμενο άρθρο σας είχαμε μιλήσει για το χρώμα που θα φορεθεί όσο κανένα άλλο τη νέα σεζόν: το ρομαντικό και ονειρικό powder blue (ένας συνδυασμός γκρι και ανοιχτού μπλε).

Η βασίλισσα Λετίθια συνδύασε το knit τοπ της με μια εντυπωσιακή floral φούστα με πιέτες (είναι γεγονός ότι αγαπά πολύ το floral μοτίβο) και γόβες σε σκούρα μπλε απόχρωση.

Διακριτικά σκουλαρίκια και πολύ ελαφρύ μακιγιάζ. Mια εμφάνιση που μας δίνει μια υπέροχη, φθινοπωρινή στιλιστική πρόταση.

Μια μίντι φούστα (με prints) συνδυασμένη με ένα knit τοπ (ό,τι πρέπει για αυτή την εποχή. Σε αυτό το άρθρο μπορείτε να βρείτε προτάσεις από την αγορά) σε μια απαλή απόχρωση είναι ένας κλασικός συνδυασμός που εξασφαλίσει σικ εμφανίσεις από το πρωί στο γραφείο, μέχρι το απόγευμα, στην έξοδό σας.

Aξίζει να σημειωθεί ότι η Hugo Boss φούστα της Λετίθια είναι sold out.

 

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image