C’est chic -Η Πάμελα Αντερσον στην παραλία της Chanel  | 0 bovary.gr
C’est chic -Η Πάμελα Αντερσον στην παραλία της Chanel | 0 bovary.gr
22|10|2018 19:00
SHARE
CHANEL SS 2019

C’est chic -Η Πάμελα Αντερσον στην παραλία της Chanel


Αυτό που γνωρίζει καλύτερα από κάθε τι άλλο, να περπατά ξυπόλυτη στις παραλίες έκανε ξανά η Πάμελα Αντερσον. Το σκηνικό ωστόσο ήταν διαφορετικό. Και μύριζε... Chanel. 

Η διασημότερη ναυαγοσώστρια στον κόσμο, η Πάμελα Αντερσον, περπάτησε στην παραλία της Chanel που στήθηκε καταμεσής του Παρισιού, στο Grand Palais. 

Η εξωτική αυτή παραλία, με τη μεγάλη αμμουδιά και το νερό που μάλιστα είχε έναν ελαφρύ κυματισμό με αποτέλεσμα να σκάει στην αμμουδιά, είχε στηθεί στο ιστορικό κτίριο του Παρισιού μόνο και μόνο για να περπατήσουν στην ακροθαλασσιά τα μοντέλα του Karl Lagerfeld παρουσιάζοντας τις μοναδικές του δημιουργίες για τη συλλογή Spring-Summer 2019 Ready-to-Wear της Chanel. 

Λίγο πριν αρχίσει το σόου και βγουν τα κορίτσια με τις εκπληκτικές Chanel δημιουργίες, στην ακροθαλασσιά περπάτησε η Πάμελα Αντερσον! 

Καλεσμένη στο σόου, ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν στο front row, η Πάμελα Αντερσον φωτογραφήθηκε ξανά πλάι στο κύμα αλλά αυτή τη φορά πιο κομψή από ποτέ. 

 

@Chanel
@Chanel

Φυσικά, χωρίς να φοράει το κόκκινο μαγιό της, αλλά ένα εκπληκτικό εκρού Chanel τουίντ ταγιέρ, με ένα υπέροχο πουκάμισο, λευκή Chanel τσάντα και μια εκδοχή των θρυλικών δίχρωμων γοβών του γαλλικού οίκου μόδας, τις οποίες αποχωρίστηκε για λίγο για να περπατήσει ξυπόλητη στην αμμουδιά. 

Ακριβώς το ίδιο έκαναν άλλωστε και τα μοντέλα του Karl Lagerfeld λίγη ώρα αργότερα: Φόρεσαν τα εκπληκτικά ρούχα της συλλογής Spring-Summer 2019 η οποία είναι εμπνευσμένη από το καλοκαίρι. Μια συλλογή σε γραμμές κλασικές αλλά απόλυτα ανανεωμένες και σύγχρονες, σε χρώματα ζωηρά και χαρούμενα, σε λίγο πιο άνετες γραμμές, με τυπώματα άκρως καλοκαιρινά όπως οι ομπρέλες παραλίας και έντονα αξεσουάρ. 

Εκτός από την Pamela Anderson, στην πρώτη σειρά για να παρακολουθήσουν σε παγκόσμια πρώτη στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού τη συλλογή Spring Summer 2019 της Chanel βρέθηκαν ο Pharrell Williams, με ένα πιο κάζουαλ, αλλά πάντα Chanel λουκ, οι πρέσβειρες του γαλλικού οίκου μόδας Caroline de Maigret, η Vanessa Paradis, η Soo Joo Park, η Nana Komatsu, η Alessandra Mastronardi, η Gwei Lun Mei και η Jennie Kim. Επίσης, στο κάλεσμα του Karl Lagerfeld ανταποκρίθηκαν οι τραγουδίστριες Jorja Smith, Ibeyi και Clara Luciani, αλλά και οι ηθοποιοί sMia Goth, Sylvia Hoeks, Sandra Ma και Jelly Lin.

Ολες και όλοι τους ντυμένοι στα Chanel προσφέροντας μοναδικές ιδέες για απίθανος συνδυασμούς και εντυπωσιακά λουκ: 

Caroline De Maigret Alessandra Mastronardi Gwei Lun Mei Jennie Kim Ibeyi with Jorja Smith Sandra Ma Jelly Lin with Sandra Ma Anne Berest Astrid Berges Frisbey Bolin Chen Chloe Wise Claire LaffutCoco KonigJohanna Stein Kiddy Smile Laura Smet Leila SlimaniMathilde Warnie Mathilde WarnierMoses Sumney Ning ChangSalvita Decorte Soojoo Park Nana Komatsu Clara LucianiMia Goth  Sylvia Hoek  Alysson Paradis   Anna BrewsterIrene Kim Ily Taieb Inaomi Diaz with Lisa Kaindv Diaz  Poppy Delevingne Sandra Ma

Διαβάστε ακόμη: Η Chanel έφτιαξε τροπική παραλία καταμεσής του Παρισιού για μια συλλογή ωδή στο καλοκαίρι