Mummy’s boyfriend: Η νέα μπουτίκ της Αγγελικής Δημητρακοπούλου είναι η πιο fashion άφιξη στο Χαλάνδρι | 0 bovary.gr
Mummy’s boyfriend: Η νέα μπουτίκ της Αγγελικής Δημητρακοπούλου είναι η πιο fashion άφιξη στο Χαλάνδρι | 0 bovary.gr
23|01|2019 11:13
SHARE
ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ

Mummy’s boyfriend: Η νέα μπουτίκ της Αγγελικής Δημητρακοπούλου είναι η πιο fashion άφιξη στο Χαλάνδρι


Η Αγγελική Δημητρακοπούλου δεν χρειάζεται συστάσεις. Η αγαπημένη ηθοποιός έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από την τηλεοπτική σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, «Λόγω Τιμής». 

Το 2005 αποφάσισε να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και το 2008 είδε τη ζωή με μια πιο δημιουργική ματιά. Έγινε σύζυγος, μητέρα και με τον σύντροφο της ζωής της οραματίστηκαν και υλοποίησαν μια ιδέα για ένα μοναδικό brand. Το Mummy’s boyfriend

«Στόχος μας είναι να δημιουργούμε ρούχα εύκολα, χωρίς διακρίσεις, τσάντες για όλες τις ώρες και αξεσουάρ που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες. Σκοπός μας είναι να αγαπήσετε τις δημιουργίες μας όπως και εμείς. Είναι μια δουλειά που γίνεται με πολύ αγάπη και τεράστια προσοχή σε κάθε ένα προϊόν ξεχωριστά. Είναι η προσωπική μας ανάγκη για δημιουργία χειροποίητων ρούχων που θα φοριούνται από το πρωί ως το βράδυ. Εμείς λοιπόν δημιουργούμε και εσείς συμπληρώνετε το έργο μας» αναφέρουν η Αγγελική και ο σύζυγός της Ορέστης.

Με ρούχα ολλανδικής σχολής, άνετα, γεωμετρικά, με απαλά υφάσματα και ένα hint θηλυκότητας, τα Mummy’s boyfriend, αγαπήθηκαν από τις Ελληνίδες και φορέθηκαν ξανά και ξανά.

 

Από το πρωί, μέχρι το απόγευμα και το βράδυ, η πιο ωραία ώρα να φορέσεις ένα ρούχο από τη συλλογή της Αγγελικής Δημητρακοπούλου, είναι κάθε ώρα. Το μυστικό τους είναι ότι μπορούν να φορεθούν σε κάθε περίσταση. Εσείς απλώς αλλάξτε τα αξεσουάρ. 

Τα Mummy’s Boyfriend, είναι χειροποίητα. Κάθε ραφή, κάθε μικρή προσθήκη, κάθε λεπτοδουλειά γίνεται στο χέρι και φέρει την υπογραφή του Made in Greece αφού όλη η διαδικασία της παραγωγής γίνεται στην Ελλάδα. Οι μοναδικές τσάντες (κανείς -εκτός από τον ιδιοκτήτη τους- δεν γνωρίζει από πού ανοίγουν) και οι εντυπωσιακές συλλογές της Αγγελικής Δημητρακοπούλου αφήνουν το στίγμα τους και μια υπογραφή που φωνάζει το όνομα της δημιουργού.

Γι’ αυτό και περιμέναμε με μεγάλη χαρά να κάνει την παρουσία της αισθητή -εκτός από το διαδίκτυο- και σε ένα κατάστημα. Η νέα μπουτίκ στην καρδιά του Χαλανδρίου είναι ένα σπίτι ανοιχτό για όλους. Μια ζεστή φιλόξενη οικία, απ' όπου μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει τη δημιουργία ενός ρούχου, στο ανοιχτό εργαστήριο της Αγγελικής. Στο κέντρο της μπουτίκ μια εμβληματική ραπτομηχανή Singer γίνεται τραπέζι. 

Το κατάστημα έχει ήδη ανοίξει ωστόσο τα εγκαίνια θα γίνουν τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου στις 19.00.