@Chanel
@Chanel
11|02|2019 20:38
SHARE
CHANEL ACCESSORIES

Μας πήραν το μυαλό! Chanel αξεσουάρ που μυρίζουν... καλοκαίρι


Βρισκόμαστε ακόμη στην καρδιά του χειμώνα και το καλοκαίρι μοιάζει μακρινό. Εχουμε, όμως, κάθε δικαίωμα να το ονειρευόμαστε. Ή να μεταφερόμαστε σε αυτό κατευθείαν, με τη συλλογή Ready To Wear Spring-Summer 2019 της Chanel.

Η Ready To Wear Spring-Summer 2019, η συλλογή που παρουσίασε ο Karl Lagerfeld τον περασμένο Οκτώβριο, είναι η επιτομή του καλοκαιριού. Μυρίζει καλοκαίρι, αποπνέει καλοκαίρι, μεταφέρει το καλοκαίρι, είναι ολόκληρη ένα σκέτο καλοκαίρι!

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι η συλλογή παρουσιάστηκε αρχές Οκτωβρίου στο Grand Palais το οποίο ο μάγος Karl Lagerfeld είχε μετατρέψει σε... παραλία! Μια ολόκληρη πλαζ είχε αναδυθεί στην καρδιά του Παρισιού. Το κύμα έσκαγε στη χρυσή άμμο, οι γλάροι ακούγονταν στο βάθος, τα κορίτσια της Chanel περπατούσαν ξυπόλητα στην ακροθαλασσιά. 

Και φυσικά, τα ρούχα και τα αξεσουάρ ήταν ουσιαστικά αποτύπωση του καλοκαιριού. Τα χρώματα, τα ντεσέν, τα σχέδια, τα υφάσματα. Ολα τους η καλοκαιρινή εκδοχή της Chanel, η καλοκαιρινή εκδοχή όλων εκείνων που αποτελούν την καρδιά, την ανάσα το γαλλικού οίκου μόδας. 

Αξεσουάρ που κουβαλούν την ταυτότητα της Chanel στην καλοκαιρινή της εκδοχή. 

Οι τσάντες 

Τσάντες πολύ διαφορετικές από τα συνηθισμένα. Τσάντες που σου θυμίζουν από κάθε άποψη καλοκαίρι. Τα χρώματα, τα υλικά, τα σχέδια. 

Ριγέ τσάντες με βάση το λευκό και τα χρώματα του καλοκαιριού: Γαλάζιο, ροζ, μπλε, πράσινο. Αλλά και πάνω τους γραμμένα ευκρινώς τα ονόματα πόλεων: Της Βενετίας και της Μπιαρίτζ. Της Μπιαρίτζ στον Ατλαντικό, που τόσο λάτρεψε η Coco Chanel. Σε πουγκί, σε φάκελο, με τις κλασικές πάντα αλυσίδες της Chanel. Τσάντες που από μόνες τους δίνουν σε οποιοδήποτε λουκ μια essence καλοκαιριού. 

Αλλά και υπερμεγέθεις τσάντες από τζιν, ή από μια πιο καλοκαιρινή εκδοχή του τουίντ, έτοιμες να μεταφέρουν όλα τα αξεσουάρ παραλίας. 

Και επειδή καλοκαίρι δεν σημαίνει μόνο παραλίες, αλλά και ζεστά πρωινά και βράδια στις πόλεις της υφηλίου, η συλλογή περιλαμβάνει και τσάντες για all day χρήση, έτοιμες να τις κρατήσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλάζοντας ένα λουκ στο δευτερόλεπτο. Ξεχωρίζουμε την all time classic μαύρη τσάντα με το σχέδιο που παραπέμπει στο κλασικό καπιτονέ, μια ακόμη δερμάτινη σε navy blue με κόκκινες λεπτομέρειες εμπνευσμένη από τις basket bags που αποτελούν τόσο μεγάλη τάση τα τελευταία χρόνια. Η Gabrielle, η τσάντα που λανσαρίστηκε πριν δύο χρόνια από τη Chanel προς τιμήν της ιδρύτριας του Οίκου στην iconic διχρωμία μαύρο-λευκό, με το δέρμα... πλεγμένο έτσι ώστε να παραπέμπει και αυτή σε basket bag. Και επειδή τι πιο βολικό από ένα backpack η Chanel για αυτό το καλοκαίρι προτείνει ένα πιο ευέλικτο σχέδιο για όλες τις ώρες.

Chanel, όμως, ίσον... τουίντ και έτσι δεν θα μπορούσαμε παρά να ξεχωρίσουμε μια ακόμη τσάντα, στο ύφασμα που είναι ταυτισμένο όσο κανένα άλλο με τον γαλλικό Οίκο μόδας. Μια τσάντα από τουίντ σε καλοκαιρινές αποχρώσεις με λευκές δερμάτινες λεπτομέρειες, την κλασική αλυσίδα της Chanel για τον ώμο. Και ένα τεράστιο διπλό C για να μην αφήνει καμία αμφιβολία για την υπογραφή της.

Και επειδή όταν ακούς Chanel τσάντα o νους όλων πηγαίνει στην κλασική δερμάτινη καπιτονέ, η Chanel προτείνει την ανανεωμένη εκδοχή τους. Και σαφώς πιο καλοκαιρινή. Η τσάντα Boy μεγαλώνει και βγαίνει σε κίτρινο νέον απόχρωση, ενώ ένα υπέροχο, απλό μαύρο clutch υπόσχεται να γίνεται η αγαπημένη τσάντα για τις καλοκαιρινές εξόδους. 

 

Τα παπούτσια 

Διαφάνειες, καμέλιες, block heels, σανδάλια, μπαλαρίνες. Λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν στα παπούτσια της συλλογής Ready To Wear Spring-Summer 2019 και υπόσχονται να δώσουν ξεχωριστό στιλ ακόμη και στο πιο απλό ντύσιμο, να δώσουν ένα τουίστ σε ένα extravagant λουκ ή να απογειώσουν το mix 'n match στιλ.  

Ο γαλλικός Οίκος μόδας φτιάχνει καλοκαιρινά ankle boots, με block heels σε πολύ Chanel στιλ: Χωρίς δαχτυλάκια έξω, αλλά φτιαγμένα εξολοκλήρου από δίχτυ, σε γκρι-ασημί και μαύρο, με μια εντυπωσιακή καμέλια για να δηλώνει την υπογραφή του παπουτσιού. 

Στο ίδιο στιλ slippers για να απογειώσουν κάθε πρωινό αλλά και βραδινό λουκ, αλλά και slides τα οποία φοριούνται όχι μόνο στην παραλία αλλά και με boyfriend jeans όλες τις ώρες της ημέρας. 

 

Και φυσικά, στο ίδιο μοτίβο ένα πιο Chanel παπούτσι, ένα κλασικό πέδιλο με block heels, σε μαύρο και nude χρώμα. Πηγαίνουν απλά με τα πάντα, φοριούνται από το πρωί μέχρι το άλλο πρωί και απογειώνουν κάθε λουκ. 

 

Και επειδή καλοκαίρι χωρίς σανδάλια δεν νοείται, δεν θα μπορούσε η καλοκαιρινή συλλογή του Karl Lagerfeld Ready To Wear Spring-Summer 2019 της Chanel,  να μην περιλαμβάνει επιλογές και ως προς αυτό το κομμάτι. Ξεχωρίζουμε αυτά με τις λεπτομέρειες από καπιτονέ λευκό δέρμα, φελό και σχοινιά σε λευκό και έντονα καλοκαιρινά χρώματα, τα οποία και μόνο η θέασή τους σε μεταφέρει κατευθείαν στο νησί.

Μια μαύρη μπαλαρίνα με τυπώματα το logo της Chanel στα πιο καλοκαιρινά χρώματα και μαύρα δερμάτινα mules με το διπλό C σχηματισμένο με μαύρες πέρλες, έρχονται για να βάλουν ένα ξεχωριστό και πιο ανάλαφρο τουίστ σε κάθε ντύσιμο για τα ζεστά πρωινά, μεσημέρια και βράδια στην πόλη. 
 

 

Τα κοσμήματα

Ναι, ένα λουκ το απογειώνουν τα αξεσουάρ. Και όταν λέμε αξεσουάρ, πέρα από τις τσάντες και τα παπούτσια ο νους μας πηγαίνει κατευθείαν στα κοσμήματα. Κοσμήματα πληθωρικά, φορεμένα το ένα πάνω από το άλλο, το ένα δίπλα στο άλλο, πολλά μαζί. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο, όλα είναι θέμα στιλ... 

Η συλλογή Ready To Wear Spring-Summer 2019 της Chanel περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα κοσμημάτων έτοιμα να απογειώσουν κάθε λουκ, είτε φορεμένα μόνα τους το καθένα, είτε πολλά μαζί. Το καλοκαίρι τίποτα δεν μπορεί να μοιάζει άλλωστε υπερβολικό... 

Ξεχωρίζουμε τα χρυσά κοσμήματα με τις μπλε λεπτομέρειες και τα μεγάλα διπλά C. 

Μεγάλοι κρίκοι (γιατί το καλοκαίρι, ανάμεσα στα άλλα, σημαίνει και κρίκοι στα αυτιά), χοντρές αλυσίδες για το λαιμό. 

Εντυπωσιακός και ο συνδυασμός του χρυσού (τίποτα δεν συγκρίνεται με την αντίθεση που κάνει ο χρυσός με το μαυρισμένο δέρμα) με τις πιο παστέλ αποχρώσεις. Ξεχωρίζουμε τη statement αλυσίδα με τη ροζ καρδιά αλλά και το κολιέ με τις πολλές αλυσίδες με τις χρωματιστές πέτρες και τις πέρλες που τόσο αγαπούσε η Gabrielle Chanel.

Τα μεγάλα cuffs σε λευκό και μπλε φοριούνται στην παραλία, με το τζιν, το αέρινο φόρεμα το βράδυ. 

Zώνες

Ακόμη και οι ζώνες της συλλογής της Chanel είναι κοσμήματα. 

Αλυσίδες που αγκαλιάζουν τη μέση και δίνουν ένα πιο πολυτελές τουίστ στο λουκ. Ξεχωρίζουμε και εδώ αυτές με το συνδυασμό χρυσού μπλε. 

Ιδιαίτερα και τα γάντια και οι κορδέλες της Chanel για να απογειώσουν ένα athluxury λουκ.