Shutterstock/eversummerphoto
Shutterstock/eversummerphoto
OFFICE LOOK

Tο πουκάμισο που αναβαθμίζει το ανοιξιάτικο office look -Χαρίζει αίσθηση πολυτέλειας


Το να μπορείς συνθέτεις εμφανίσεις επιλέγοντας ρούχα που φαίνονται ακριβά, ενώ στην πραγματικότητα, δεν είναι, αποτελεί δεξιότητα που «αποδομεί» την έννοια της «πολυτέλειας» στη μόδα.

Αυτό που φαίνεται ακριβό -ρούχο, αξεσουάρ, παπούτσι-, μπορεί να μην είναι. Περίτρανη απόδειξη; Οικονομικά κομμάτια που βλέπουμε στα ράφια δημοφιλών brands και μοιάζουν βγαλμένα από lookbook μεγάλων οίκων μόδας.

Oταν ένα ρούχο σε συμφέρουσα τιμή έχει στιλ και άποψη, μπορεί άνετα να ανταγωνιστεί ακόμα κι ένα πανάκριβο ρούχο που απλά ακολουθεί μια από τις τρέχουσες τάσεις της μόδας -που λίγο μετά εξαφανίζονται από το προσκήνιο.

Σε αυτό το άρθρο, κάνουμε focus σε ένα κομμάτι που μπορεί να αναβαθμίσει μια καθημερινή σας εμφάνιση και να της δώσει ξεχωριστό χαρακτήρα.

Ένα δερμάτινο κομμάτι δεν πρέπει να λείπει από μια καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα για πολλούς λόγους. Γιατί είναι διαχρονικό και νεανικό, ακαταμάχητα επιβλητικό. Το leather «ρεύμα» στη μόδα δεν σταμάτησε ποτέ να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Τους τελευταίους μήνες, βλέπουμε συνεχώς στο Instagram feed μας ένα ρούχο με στιλιστικό ενδιαφέρον. Το δερμάτινο πουκάμισο. Ενα ρούχο που δείχνει πολυτελές ακόμα και στην πιο οικονομική εκδοχή του. Ηδη πριν από λίγες εβδομάδες, σας είχαμε μιλήσει για ένα οικονομικό ροκ, δερμάτινο πουκάμισο από τα Bershka: είδαμε ότι κέντρισε αμέσως το ενδιαφέρον σας.

Αυτή τη φορά, πάμε την πρόταση ένα βήμα παρακάτω και σας δείχνουμε τον τρόπο που επιλέγουν οι fashionista να το εντάξουν στις καθημερινές τους εμφανίσεις.

Δερμάτινο πουκάμισο με pencil φούστες, ψηλόμεσα παντελόνια και τζιν. Το office look θα εκπέμψει ακόμα πιο δυναμικά vibes, ενώ οι βραδινές σας εμφανίσεις θα αποκτήσει ροκ και παράλληλα σοφιστικέ χαρακτήρα!

Δείτε φωτογραφίες από street style εμφανίσεις και αντλήστε έμπνευση!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε προτάσεις από την αγορά: 

Πουκάμισο, Equipment

Πουκάμισο, Mm6 Maison Margiela

Πουκάμισο Ganni

Πουκάμισο Alexander Wang

 

Ακολουθήστε το Βοvary.gr στο Instagram