Στο Παρίσι η πρώτη συλλογή Chanel Métiers d’art της Virginie Viard | 0 bovary.gr
Στο Παρίσι η πρώτη συλλογή Chanel Métiers d’art της Virginie Viard | 0 bovary.gr
30|05|2019 14:07
SHARE
CHANEL

Στο Παρίσι η πρώτη συλλογή Chanel Métiers d’art της Virginie Viard


Η πρώτη συλλλογή  Métiers d’art της Chanel στην μετά τον Karl Lagerfeld εποχή θα παρουσιαστεί στο Παρίσι, όπως ανακοίνωσε ο γαλλικός Οίκος Μόδας. 

Η συλλογή Métiers d’art 2019 της Chanel, η οποία θα φέρει την υπογραφή της Virginie Viard, θα παρουσιαστεί στις 5 Δεκεμβρίου στο Παρίσι, σε αντίθεση με προηγούμενες χρονιές που παρουσιαζόταν στο εξωτερικό. Τον προηγούμενο Δεκέμβριο παρουσιάστηκε στη Νέα Υόρκη και η όλη συλλογή ήταν εμπνευσμένη από την Αρχαία Αίγυπτο. 

Οι συλλογές Métiers d’art collection της Chanel, οι οποίες ξεκίνησαν να παρουσιάζονται από το 2002, είναι ένα μοναδικό σύνολο δημιουργιών,  οι οποίες αποτίουν φόρο τιμής στο savoir-faire των Maisons d’art και των τεχνιτών που συνεργάζονται με τη Chanel και δημιουργούν υπό τη σκέπη του γαλλικού οίκου μόδας. 

Από τις Ready-to-Wear δημιουργίες ως τα αξεσουάρ, κάθε Métiers d’art συλλογή είναι μια επίδειξη του εξαιρετικού savoir-faire, το αποτέλεσμα της συνάντησης του δημιουργικού τμήματος της Chanel και της μοναδικής τεχνικής των αρτιζανάλ της. 

Συνδυάζοντας τη δημιουργία και την τέχνη των αρτιζανάλ, το σύγχρονο με την τεχνική, οι συλλογές Métiers d’art της Chanel συμβάλλουν στην προώθηκση της γαλλικής μόδας αλλά και της γαλλικής πολυτέλειας σε όλο τον κόσμο.