Η πρώτη συλλογή prêt-à-porter A/W του Vassilis Zoulias για τη σεζόν 2019-20 | 0 bovary.gr
Η πρώτη συλλογή prêt-à-porter A/W του Vassilis Zoulias για τη σεζόν 2019-20 | 0 bovary.gr
31|07|2019 14:00
SHARE
VASSILIS ZOULIAS

Η πρώτη συλλογή prêt-à-porter A/W του Vassilis Zoulias για τη σεζόν 2019-20


H συλλογή prêt-à-porter Maison Zoulias Verouska AW19-20 είναι γεγονός.

Koμψότητα, ρομαντισμός και γοητεία είναι τα «υλικά» που συνθέτουν τη νέα συλλογή που έχει σκοπό να αναβαθμίσει το στιλ στην καθημερινότητά μας.

Ready-to-wear δημιουργίες σε προσιτές τιμές για έναν κομψό χειμώνα όλες τις ώρες, τις ημέρες και τις περιστάσεις.

Η συλλογή Maison Zoulias Verouska χωρίζεται σε τρεις ενότητες:

Day: H γοητεία και η θηλυκότητα επιστρέφουν  σε ώρες... γραφείου με ευφάνταστα σακάκια, παντελόνια και ημίπαλτα αλλά και ταγέρ, φορέματα, φούστες και ζιπ κιλότ.

Cocktail: Το ρούχο- σύμβολο του οίκου αλλά και αυτής της συλλογής! Τα cocktail dresses Maison Zoulias έχουν όλα εκείνα τα στοιχεία που φέρνουν τα κομψά 50ς στο σήμερα και έκαναν το brand αναγνωρίσιμο: τονισμένη μέση, sexy chic ανοίγματα στις πλάτες αλλά και πλούσια φούστα στο μήκος του γόνατου. Ιδανικοί «συνοδοί» τους; Τα κομψά μαντό και οι οικολογικές γούνες.

Weekend: Ολοκληρωμένες προτάσεις για κομψά σαββατοκύριακα στην εξοχή: Παντελόνες και tailored παντελόνια, παλτό και deux pieces στους basic τόνους του καμιλό, του off-white, του γκρι και του μαύρου αλλά και στο κυρίαρχο καρό.

Η σειρά Maison Zoulias Verouska διατίθεται ήδη σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα αλλα και στο εξωτερικό: Νέα Υόρκη, Ιαπωνία, Ιταλία και Ντόχα.

Πάρτε μια γεύση από τις δημιουργίες του σχεδιαστή: