Shutterstock
Shutterstock
LFW S/S 2020

Tι φόρεσαν οι γυναίκες στην LFW -Οι ωραιότερες street style εμφανίσεις


Τις τελευταίες ημέρες, το μήνυμα στους δρόμους του Λονδίνου ήταν ξεκάθαρο.

Αυτοπεποίθηση και φαντασία είναι ένα εκρηκτικό δίδυμο που δημιουργεί εμφανίσεις που δεν περνούν εύκολα απαρατήρητες.

Η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου έριξε αυλαία και κατά τη διεξαγωγή της, στους δρόμους της μητρόπολης της μόδας, είδαμε τις fashionista να υιοθετούν όλα τα trends που θα μας απασχολήσουν τους επόμενους μήνες. Prints και χρώματα, leather, color-blocking, (πρακτικές) μεγάλες τσέπες σε παντελόνια, jackets και ολόσωμες φόρμες, statement μανίκια, λευκά φορέματα, αξεσουάρ με φλογερό κόκκινο, και patchwork είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που κυριάρχησαν στις street style εμφανίσεις των γυναικών. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρξαν μεγάλες στιλιστικές εκπλήξεις: αρκετά από τα στοιχεία που ακολουθούν τα είδαμε και στους δρόμους της Νέας Υόρκης πριν από λίγες ημέρες.

Η μόδα επαναφέρει στο προσκήνιο hot τάσεις προηγούμενων σεζόν: με ένα διαφορετικό twist, μπορούν να εκφράσουν κάτι πολύ φρέσκο στις εμφανίσεις μας.

1) Βrown leather: Oύτε μαύρο, ούτε μπεζ. Είτε vegan, είτε με vintage διάθεση, είτε γνήσιο, το leather είναι ένα trend που θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή τη νέα σεζόν. Στην καφέ εκδοχή του, πρωταγωνίστησε στις εμφανίσεις των fashionista στους δρόμους του Λονδίνου. Δείτε εδώ γιατί ένα leather φόρεμα πρέπει να προστεθεί φέτος στην ντουλάπα σας.

 

 

2) Λευκά φορέματα: Λευκά φορέματα με puffy sleeves ήταν μια από τις επιλογές των fashionista. Chic και ευκολοφόρετα. Σε κερδίζουν με την απλότητά τους και τον feminine χαρακτήρα τους.

3) H κόκκινη τσάντα: Το φλογερό κόκκινο «βάφει» τα αξεσουάρ της νέας σεζόν. Eνα μικρό, δερμάτινο κόκκινο τσαντάκι είναι must αξεσουάρ για τις εμφανίσεις του φετινού χειμώνα. 

 

4) Croc effect: Χαρίζει μια luxurious πινελιά σε κάθε σύνολο. Διαχρονικό. Το trend που έχουν αγκαλιάσει τα high street brands αυτή τη σεζόν. Σε τσάντες, παπούτσια, ζώνες. 

 

 

5) Patchwork: Η μποέμ τάση που επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο. 

 

6) Εντονα color combos: Εκρήξεις χρωμάτων. Συνδυασμοί που είναι αδύνατον να περάσουν απαρατήρητοι. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @theimpression_ στις 14 Σεπ, 2019 στις 8:28 μμ PDT

 

 

7) Utility: Aνεση και πρακτικότητα. Μεγάλες τσέπες σε παντελόνια και ολόσωμες φόρμες. Boilersuits και cargo παντελόνια. 

 

 

8) Statement μανίκια: Η λεπτομέρεια που αναβαθμίζει κάθε σύνολο. Τα statement μανίκια χαρίζουν κίνηση και θεατρικότητα σε κάθε outfit. Ρομαντικά, feminine, εκφραστικά. 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@monicaainleydlv with the Postbox Bag at @LondonFashionWeek #AnyaHindmarch #WearingANYA

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anya Hindmarch (@anyahindmarch) στις 14 Σεπ, 2019 στις 9:00 πμ PDT